Головна Новини Суспільство події Чому Зеленський не може позбавити Кіркорова звання народного артиста України - відповідь продюсера
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Зеленський не може позбавити Кіркорова звання народного артиста України - відповідь продюсера

Напередодні Кіркоров потрапив до списку осіб, що загрожують нацбезпеці України

24 червня 2021, 14:27
Поділіться публікацією:

Нинішній президент України Володимир Зеленський за законодавством не може позбавити популярного виконавця Філіпа Кіркорова звання народного артиста нашої країни. Такі повноваження є лише у того державного глави, який його присудив. Про це виданню OBOZREVATEL розповів відомий продюсер Володимир Бебешко.

Чому Зеленський не може позбавити Кіркорова звання народного артиста України - відповідь продюсера

Філіп Кіркоров - фото з відкритих джерел

Відзначається, що відповідне звання дав Кіркорову третій український президент Віктор Ющенко.

"Згідно із законом його не можуть позбавити звання, оскільки це може зробити тільки той президент, який йому давав його, тобто Віктор Ющенко. Нинішній президент Володимир Зеленський не може позбавити Кіркорова звання, оскільки це складна процедура", — розповів Володимир Бебешко.

Продюсер також підкреслив, що, якщо Кіркоров дійсно порушив закон і це буде доведено, тоді Україні "такі народні артисти не потрібні".

Нагадаємо, що короля епатажу і російської естради Філіпа Кіркорова Україна внесла до списку осіб, які є загрозою для національної безпеки країни. Наказ про внесення Кіркорова в "чорний список" видали 22 червня. Кіркоров назвав український Крим "російським" і незаконно відвідував півострів.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в Мережі з'явився відеоролик, на якому продемонстрована справжня фігура популярного російського виконавця Філіпа Кіркорова. Виявляється, що фотографії, які у соціальних мережах поширює співак, не зовсім відповідають дійсності. Напередодні Кіркоров опублікував знімок, на якому показав оголений і підтягнутий торс. Однак в Telegram-каналі "Тільки нікому" оприлюднили відео, де видно кругленький живіт знаменитості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

joldak

24 червня 2021, 15:43

Харя Кришны, а зачем такие тонкости знать харе, сидя в выгребной яме?

Харя Кришны

24 червня 2021, 14:53

Если даже Киркоров угрожает безопасности У-краины, что ж это за краина такая, У?


Новини