Головна Новини Суспільство події Чому Україна обмежила в'їзд із території РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Україна обмежила в'їзд із території РФ

Громадяни ще трьох країн окрім Росії матимуть деякі обмеження при в'їзді в Україну

2 липня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Влада України прийняла постанову, яка зобов'язує осіб, що в'їжджають із країн, де поширюється коронавірус штаму "Дельта", обов'язково здавати експрес-тест по прибуттю на державний кордон. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

Чому Україна обмежила в'їзд із території РФ

Український прикордонник - фото з відкритих джерел

Такі обмеження стосуються осіб, які прибули з Індії, Великобританії, РФ і Португалії, або перебували на їх території не менше семи днів протягом останніх 14 днів. В ДПСУ зазначають, що найбільшою мірою зазначені зміни стосуються осіб, які перетинають український кордон на ділянці з Росією.

Громадяни України, які повертаються з цих країн можуть також здати тест або ж піти на самоізоляцію. Також наявність документа про негативний ПЛР-тест не забезпечує українцям безумовний в'їзд в Україну з вище згаданих країн.

Нагадаємо, що нещодавно уряд Російської Федерації вирішив посилити карантин у країні у зв'язку зі збільшенням кількості нових випадків захворювань на коронавірус. Всі деталі — у нашому матеріалі.

Додамо, що московська влада зобов'язала почати обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для працівників сфери послуг до 15 серпня. У департаменті охорони здоров'я міста повідомили, що віднині в лікарнях столиці будуть надавати планову допомогу лише вакцинованим особам. Такі ж обмеження поширяться й на частину московських ресторанів.

Окрім цього Російська Федерація продовжує перевершувати власні показники захворюваності на коронавірус. Так, за 22 червня в країні померло понад 500 інфікованих, що  стало максимальним показником з лютого 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини