Головна Новини Суспільство події Чому редиска виростає гіркою та порожньою: помилки садівників
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому редиска виростає гіркою та порожньою: помилки садівників

Названі головні помилки садівників, які призводять до того, що редиска виростає порожньою та гіркою

27 квітня 2022, 02:40
Поділіться публікацією:

Редис — смачна, корисна та соковита овочева культура, яку вирощують навесні однією з найперших. Але, щоб урожай вийшов хорошим, важливо не допускати кількох помилок.

Чому редиска виростає гіркою та порожньою: помилки садівників

Через які помилки редиска може вирости гіркою та порожньою (фото з відкритих джерел)

Багато дачників при вирощуванні культури стикаються з невдачами, тому що овоч виходить порожнім та гірким. І якщо такий урожай виходить часто, то городник явно робить щось не так.

Насамперед потрібно знати, що ця культура не просто витримує низькі температури, заморозки становлять для неї загрозу, тому не поспішайте висаджувати редис, поки температура повітря не підійметься до 12 градусів і вище.

Плюс до всього, зверніть увагу на насіння. Не потрібно використовувати весь посівний матеріал, виберіть лише той, що відрізняється високою якістю.

Городникам також радять для отримання багатого врожаю редиски внести до ґрунту солону воду. Для приготування розчину достатньо змішати із водою 200 г хлориду натрію. Після поливу обробіть ґрунт незгорілими деревними залишками, щоб захистити рослину від хробаків.

Експерти радять не переборщувати з підгодівлями, цю процедуру потрібно виконувати лише один раз, відразу після того, як з'явилися листові пластинки.

Не забувайте також регулярно поливати редис. Якщо води буде мало, то не варто мріяти про те, що врожай буде хорошим. Втім, надлишок рідини також може зашкодити.

Нагадаємо, що починається травень, а з ним і пора городника. І попри тяжку ситуацію в країні, українці продовжують обробляти землю, садити картоплю та інші овочі. Експерти підказали, яких сусідів на грядці вибрати для томатів, щоби вийшов багатий урожай.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дачники розповіли, за допомогою яких хитрих способів можна отримати багатий урожай картоплі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини