Головна Новини Суспільство події Чому під час війни багато людей почали розлучатися
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому під час війни багато людей почали розлучатися

Експерти назвали основні причини, через які люди під час війни почали приймати рішення про розлучення

13 квітня 2022, 05:25
Поділіться публікацією:

Під час війни, яка розділила наші життя на "до" і "після", більшість людей перебувають у виснажливому стані, тому що відчувають регулярний стрес, тривогу та страх через невизначене майбутнє. Це все позначається і на стосунках, у тому числі подружніх.

Чому під час війни багато людей почали розлучатися

Чому під час війни багато людей почали розлучатися / Фото: unsplash.com

Експерти зазначають, що багато людей розходяться через те, що їм не вистачає ресурсу на почуття. У стресових умовах стає важко виявляти своє кохання, робити маленькі та великі добрі вчинки для своєї половинки.

Як правило, основні сили зараз спрямовані на елементарне облаштування життя у складніших, ніж зазвичай, умовах. Люди виснажуються не від найприємніших речей, тому можуть навіть зірватися на найближчих людях. Це неправильно, але ми маємо розуміти, що зараз це варіант норми.

Також під час війни ставати зрозумілим, що є головним, а що другорядним у житті. Починають цінуватися речі, про які ми навіть не замислювалися у мирний час. І може статися так, що це різні важливі речі для подружніх партнерів та точок дотику між ними більше немає. Переживання війни робить усіх максимально чесними, такими, якими є насправді, і іноді це не та правда, яку ми готові знати про свого партнера.

Експерти ще говорять про те, що партнери можуть мати різне переживання стресу. Це щось подібне до попереднього пункту, коли відсутні точки дотику між закоханими. У когось трохи підвищився рівень тривоги, а в іншої вже паніка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато людей переживають розставання. Цей період дуже болісний і складний, іноді може здаватися, що настав кінець світу. Але це не так. Дослідники стверджують, що час таки лікує. Скільки потрібно часу, щоб пережити розставання?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини