Головна Новини Суспільство події Чоловік, вдягнутий у військову форму, влаштував стрілянину на вулиці: є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік, вдягнутий у військову форму, влаштував стрілянину на вулиці: є поранені

Поліцейські Тернопільщини затримали озброєного чоловіка, який стріляв по людях

15 серпня 2024, 18:14
Поділіться публікацією:

У селі Добриводи, що на Тернопільщині, сталася страшна трагедія. 45-річний чоловік у військовій формі, житель Житомирської області, відкрив вогонь по місцевих мешканцях, внаслідок чого двоє людей загинули, а ще троє отримали поранення. Інформацію про інцидент підтвердила Національна поліція.                                                                                               

Чоловік, вдягнутий у військову форму, влаштував стрілянину на вулиці: є поранені

Поліцейські Тернопільщини затримали озброєного чоловіка, який стріляв по людях

За словами очевидців, нападник раптово почав стріляти по людях, що спричинило паніку і хаос. Мешканці намагалися ховатися і врятувати свої життя. "Ніхто не очікував, що звичайний день може перетворитися на такий жах," — розповідає місцевий житель.                    

Поліція швидко відреагувала на події і затримала стрільця на місці злочину. Зараз він перебуває під вартою, а слідство продовжує з'ясовувати мотиви його дій. Серед поранених — жінка з критичними травмами, її стан оцінюється як важкий.                                            

“Встановлюються обставини надзвичайної події. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України”, — йдеться в повідомленні поліції.

Читайте також на порталі “Коментарі” —  Син покійного російського та вірменського актора Армена Джигарханяна, Степан Джигарханян, повідомив про напад, внаслідок якого в нього стріляли. Як передають російські пропагандистські ЗМІ, Степан розповів, що після повернення додому в Лас-Вегас він отримав кулю в голову. На щастя, життєво важливі центри не були зачеплені, і його життю зараз нічого не загрожує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини