Головна Новини Суспільство події Чоловік розкрив секрет схуднення на 20 кілограмів за сім місяців
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік розкрив секрет схуднення на 20 кілограмів за сім місяців

Працівник банку Сачін Сінгх з індійського міста Бангалор, штат Карнатака, скинув 20,5 кілограма за сім місяців і поділився своїм методом схуднення

15 вересня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Чоловік розкрив секрет схуднення на 20 кілограмів за сім місяців

Схуднення, фото з відкритих джерел

44-річний Сингх розповів, який важив 95,5 кілограма і переживав через те, що він не міг підібрати нормальний одяг і виглядав не дуже презентабельно. Про це повідомляє The Times of India.

Сачін Сингх, банкір за професією відчув себе надзвичайно обмежено, коли не зміг купити собі одяг через зовнішність і зайву вагу. Його вага перетнула позначку 95-кілограм і почала впливати на його здоров'я. Хоча він спочатку взявся за жваву прогулянку і пробіжку, він почав займатися йогою заради втрати ваги і тонізувати своє тіло під час блокування, і результати абсолютно вражають. Його історія доводить, що коли є воля, абсолютно всі способи відкриваються для того, хто готовий змінити своє тіло.


Чоловік розкрив секрет схуднення на 20 кілограмів за сім місяців - фото 2

"Коли весь одяг із гардероба став непридатним, я почав відчувати себе в'язким, а друзі та родичі почали вказувати, що у мене така надмірна вага, що жодна річ з мого одягу не підходить мені. Коли моя вага досягла цього моменту, відчував, що моя впевненість зламалася, і фізично напружувався. Я почав відчувати себе таким смертним, і мої друзі, і родичі почали вказувати на це. через що дійсно відчував себе погано", — розповів чоловік.

Зараз його сніданок: 2 скибочки коричневого хліба з 2 вареними яйцями. Його обід: 2 чаші коричневого рису, сезонні овочі, огірково-томатний салат. Його вечерю він намагається закінчити о 18:30. Зазвичай це щось схоже на обід і містить менші порції їжі, приготовані вдома.

Кожен день він намагається виходити на 10 км пробіжку і на годину-дві йоги. Тепер чоловік може поділитися радою для охочих скинути зайву вагу, за його словами, фігура залежить від фітнесу на 80% і від того, що ви їсте, — на 20%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини