Головна Новини Суспільство події Чого очікувати від погоди в Україні 22 грудня: синоптики озвучили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого очікувати від погоди в Україні 22 грудня: синоптики озвучили прогноз

Прогноз погоди в Україні на 22 грудня

22 грудня 2021, 02:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У середу, 22 грудня, в Україні знову очікується зміна погоди. На зміну снігу, який вчора огорнув усю країну, прийде хмарна погода. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Чого очікувати від погоди в Україні 22 грудня: синоптики озвучили прогноз

Погода в Україні. Фото з відкритих джерел

За даними синоптиків, у цей день на території України очікується хмарна погода. Снігу, дощів та мокрого снігу завтра не передбачається в жодній частині країни. Проте морози поки що не відступають.

Згідно з прогнозом, у північних областях 22 грудня очікується до -8 градусів вдень, а на ніч стовпчик термометра покаже до 13 градусів нижче 0.

У центральних областях удень буде трохи тепліше – до -6 градусів. Вночі в центрі країни очікується до -11...-13 градусів.

У західній частині України температура повітря вдень від -3 до -5 градусів. Вночі від -7 до -9 градусів. Зазначається, що у Івано-Франківській та Чернівецькій областях вночі температура впаде до -14 градусів. На Житомирщині очікується від -11 до -13 градусів.

У східних областях синоптики обіцяють до -10 градусів вдень та до -12.. -14 градусів вночі.

На Півдні країни температура повітря очікується до -4 градусів. На ніч стовпчик термометра впаде до -10 градусів.

До речі, найхолодніша ніч, за даними синоптиків, завтра очікується на Харківщині. Вночі температура повітря опуститься до -17 градусів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що в Ізраїлі розбушувався шторм "Кармель". Країну накрили дощі, снігопади та сильні вітри. На горі Хермон випало до десяти сантиметрів снігу біля основи та до 30 сантиметрів на вершині.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що повені в Малайзії, що спричинені зливами, забирають життя людей та руйнують міста. Наразі відомо про 15 загиблих внаслідок негоди. Найбільша кількість загиблих зафіксована у Селангорні та Паханзі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини