Головна Новини Суспільство події Чи "світитимуть" українцям в час війни субсидії на компослуги: що сказав Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи "світитимуть" українцям в час війни субсидії на компослуги: що сказав Шмигаль

Уряд продовжить виплачувати субсидії українцям, які потребують допомоги з оплатою комунальних платежів - Денис Шмигаль

15 липня 2022, 19:47 comments1069
Поділіться публікацією:

Очільник уряду Денис Шмигаль наголосив, що в уряді прийняли рішення продовжити  виплату субсидій тим співвітчизникам,  що самі  не зможуть оплатити комунальні послуги.

Чи "світитимуть" українцям в час війни субсидії на компослуги: що сказав Шмигаль

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль ( Фото: Урядовий портал)

Прем’єр-міністр повідомив, що, як  раніше зазначалось, всі тарифи на  комунальні послуги  цього  опалювального сезону  залишаться сталими. Про це посадовець проінформував на засіданні  Кабміну.

"Питання, яке безпосередньо стосується опалювального сезону – це тарифи і субсидії. Як і обіцяли, всі тарифи цієї зими залишаються без змін. Також уряд продовжить виплачувати субсидії українцям, які потребують допомоги з оплатою комунальних платежів", – зазначив Шмигаль.

 Ще очільник Кабміну  додав, що  тільки  в липні  представники українського уряду домовились зі Світовим банком та ЄБРР про те, що вони нададуть нашій  країні понад 500 млн дол. Для того, щоб відповідним чином  підготуватись до опалювального сезону.

До слова,  не так давно уряд надав 1, 4 млрд грн. для того, щоб була можливість придбати в запас резервне обладнання та матеріали. При необхідності, в результаті  поруйнування інфраструктури  це допоможе в  забезпеченні  громадян  теплом і водою.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Коли депутати-зрадники з ВР залишаться без мандатів: подробиці.У Верховній Раді України так і не ухвалено  рішення про те, щоб позбавити депутатських  мандатів парламентарів-зрадників. Нагадаємо, йдеться про тих, які стали в українському суспільстві через свої вчинки стали колаборантами та гауляйтерами. Це — парламентарі  Олексій Ковальов, Андрій Деркач і Віктор Медведчук. Їх офіційно позбавлятимуть депутатських  повноважень після того, як будуть вироки судів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини