Головна Новини Суспільство події Чи справді найближчим часом відбудеться перезавантаження влади в Україні: Кулеба дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді найближчим часом відбудеться перезавантаження влади в Україні: Кулеба дав відповідь

Дмитро Кулеба не вважає, що перезавантаження у владі вплине на відносини з партнерами

6 лютого 2024, 16:20
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба не став заперечувати, що найближчим часом може відбутися перезавантаження військово-політичної влади в Україні. При цьому міністр вважає, що це не вплине на відносини Києва із його західними союзниками. Як передає портал "Коментарі", про це він заявив на спільному брифінгу в Києві разом зі своїм португальським колегою, повідомляє "Reuters".

Чи справді найближчим часом відбудеться перезавантаження влади в Україні: Кулеба дав відповідь

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

"Я не думаю, що будь-які зміни в уряді можуть вплинути на наші відносини з нашими партнерами", – заявив міністр.

За його словами, це конституційне право президента – мати можливість звільнити керівника армії, якщо вважатиме за потрібне. Він додав, що будь-які перезавантаження не будуть ознакою розколу у військових зусиллях України.

"Ми можемо дискутувати про тактику всередині команди, але ми всі об'єднані навколо нашої стратегічної мети – поразки Росії в Україні та відновлення територіальної цілісності та суверенітету України. І навколо цієї стратегічної мети взагалі немає дискусій", – сказав глава МЗС України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — поки що в Україні та західній пресі активно обговорюється ймовірна відставка головкому ЗСУ Валерія Залужного, дозріла інша відставка. До Верховної Ради надійшла заява Юлії Лапутіної про відставку з посади міністра у справах ветеранів України. Про що говорять майбутні перестановки у Кабміні? Хто ще (і чому) може піти? Яка, ймовірно, подальша доля Залужного? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — The Times назвав крок, на який може зважитися Зеленський, заради перемоги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини