Головна Новини Суспільство події Чи справді Кадиров у передсмертному стані – відповідь розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді Кадиров у передсмертному стані – відповідь розвідки

У Буданова підтвердили - Кадиров у "дуже тяжкому стані"

16 вересня 2023, 07:40 comments3467
Поділіться публікацією:

Глава підконтрольної Кремлю Чечні Рамзан Кадиров перебуває в досить невтішному стані і погано почувається. Як повідомляє портал "Коментарі", таку інформацію в інтерв'ю "Укрінформу" підтвердив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

Чи справді Кадиров у передсмертному стані – відповідь розвідки

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

"Ми можемо підтвердити, що у нього (Ред. – Кадирова) чергове тяжке загострення і він перебуває у дуже тяжкому стані останні кілька днів", – заявив Андрій Юсов.

Раніше у чеченських та російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що голова Чечні Рамзан Кадиров нібито перебуває у комі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відповів за вірність: диктатор Путін подарував племіннику Кадирова відібраний світовий бренд.

Також видання "Коментарі" повідомляло — серед росіян знижується підтримка війни, запевняє "Левада-центр". Так, кількість тих, хто "певно" підтримує дії РФ в Україні, знизилася до 38% (на початок повномасштабного вторгнення частка безумовно підтримуючих була 54%). Тих, хто "швидше підтримує" дії Росії в Україні, виявилося 32%. Втім, низка інших даних демонструє, що путінський режим ще має серйозну підтримку. Що можна сказати, виходячи із даних цього опитування? І чи є в принципі РФ реалістична статистика? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                

Раніше "Коментарі" писали — російська влада продовжує переконувати, що нової хвилі мобілізації не буде. При цьому визнають, що потребують приблизно 500 тисяч контрактників. Російський диктатор Володимир Путін запевняє, що від добровольців мало відбою. При цьому є дані, що з Кремля прийшла установка – максимально оминати питання мобілізації (у будь-якому ракурсі) під час заяв пропагандистів, політиків, чиновників. Про що свідчать дані повідомлення? Чи наважиться Кремль на мобілізацію, як рік тому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини