Головна Новини Суспільство події Чи продається "Труха": олігарх пропонував 5 млн доларів за відомий телеграм-канал
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи продається "Труха": олігарх пропонував 5 млн доларів за відомий телеграм-канал

Власник “Труха" Максим Лавриненко розповів про спробу купити його телеграм-канал за 5 млн доларів.

17 грудня 2023, 14:11
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Максим Лавриненко розповів, як український олігарх пропонував йому продати телеграм-канал "Труха" за 5 млн доларів. Крім того, Лавриненко пояснив, куди йде більшість коштів від діяльності "Трухи".

Чи продається "Труха": олігарх пропонував 5 млн доларів за відомий телеграм-канал

Власник телеграм-каналу “Труха" Максим Лавриненко. Скриншот з інтерв'ю

Максим Лавриненко дав інтерв’ю Анатолію Анатолічу у проєкті  "Зе Інтерв'юер". Одне з питань стосувалось інформації про можливий продаж телеграм-каналу "Труха"за 5 млн доларів. Лавриненко підтвердив цю інформацію, однак пояснив, що не погодився на пропозицію олігарха.

"Спочатку з’являлись представники людини… Ми не зустрічались, це було в листуванні або телефоном. Я не можу сказати, хто це був, але це дуже відомий олігарх. Умови були наступні: 5 млн і зберігається команда", — сказав Максим Лавриненко.

Лавриненко розповів, що у підсумку відмовив олігарху і "після цього почався хейт" в бік телеграм-каналу "Труха" та різні замовні публікації проти них.

Анатолій Анатоліч поцікавився, куди йдуть гроші від "Трухи" і чи є Максим Лавриненко мільйонером.

"Ні. Все на розвиток іде, на допомогу ЗСУ. Якщо в мене 5-10 тис. доларів буде лежати, я буду думати куди їх направити: або в розвиток, або в допомогу", — пояснив власник телеграм-каналу "Труха".

Лавриненко розповів, що частину коштів він вкладає в покупку інших телеграм-каналів для розширення своєї мережі. На 2024 рік планують вихід на 10 країн. Тоді як інша йде на допомогу як військовим, так і на гуманітарні цілі.

Також Максим Лавриненко відреагував на інформацію про можливе закриття телеграм-каналів в Україні, яку озвучував секретар РНБО Олексій Данілов.

"Я чув, але я в це не вірю, зовсім. Зараз 70% українців читають новини в телеграмі", — пояснює Лавриненко та додає, що закриття телеграм каналів призведе до "вибуху в суспільстві".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як "Труха" вивела Telegram-канали на інший рівень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини