Головна Новини Суспільство події Чи потрібна ізоляція після транзиту через "червону" зону: роз'яснення ДПСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи потрібна ізоляція після транзиту через "червону" зону: роз'яснення ДПСУ

У Державній прикордонній службі України пояснили нюанси транзиту через «червону зону» при в’їзді в Україну

20 червня 2020, 16:45 comments3045
Поділіться публікацією:








Ізоляція чи обсервація після транзиту "червоною" зоною при в’їзді в Україну не потрібна, якщо ви початково прямуєте з країни "зеленої" зони. Про правила транзитного проїзду з країни "зеленої" зони через країну "червоної" інформує Державна прикордонна служба України.

Чи потрібна ізоляція після транзиту через "червону" зону: роз'яснення ДПСУ

Як розповів начальник управління організації прикордонного контролю адміністрації ДПСУ Юрій Лисюк, вимоги не змінюється через країну транзиту.

"Якщо громадянин їде з країни "зеленої" зони транзитом через країну "червоної" зони, наприклад, летить з Німеччини – це "зелена" країна, через Білорусь – це "червона" країна і потім прибуває в Бориспіль, то ми вважаємо, що цей громадянин є із "зеленої" країни", — пояснив він.

Тому, зазначили в ДПСУ, для тих, хто прибув до України таким чином будуть застосовуватися заходи, що передбачені для громадян країн "зеленої" зони.

У ДПСУ додали, що перелік країн, які за показниками захворюваності на коронавірус віднесено до "червоної" та "зеленої" зон, формує Міністерство охорони здоров’я України.


Як повідомлялося, США забороняють в'їзд людям, які їхали транзитом через країни з високим рівнем захворюваності коронавірусом.

Раніше "Коментарі" писали, що Єгипет з 1 липня прийме туристів з України: відкриті продажі турів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини