Головна Новини Суспільство події У США назвали нові умови для бажаючих в'їхати в країну з України
commentss НОВИНИ Всі новини

У США назвали нові умови для бажаючих в'їхати в країну з України

США забороняють в'їзд людям, які їхали транзитом через країни з високим рівнем захворюваності коронавірусом

20 червня 2020, 09:57 comments1498
Поділіться публікацією:

Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні опублікувало нові умови в'їзду в країну для наших співгромадян. Відповідна інформація з'явилася на сторінці відомства в Facebook.

У США назвали нові умови для бажаючих в'їхати в країну з України

Так, українці зможуть в'їхати на територію США за умови, що у них є дійсна віза. Крім того, протягом 14 днів до поїздки в Штати необхідно перебувати в Україні або в іншій країні, на яку не поширюються обмеження, пов'язані з інфекцією коронавірусу. Наприклад, транзит через певні країни, в перелік яких потрапляють країни Шенгенської зони, Великобританія, Ірландія, Китай, Іран або Бразилія, зараз заборонений для більшості іноземців з візами.

У той же час наведені вище правила не поширюються на громадян США або законних постійних жителів США (власників "зеленої карти"), бажаючих поїхати додому з України.

Раніше "Коментарі" писали, що в уряді США розглядають можливість продажі Україні військових катерів. Принаймні, державний департамент США вже підтримав можливу угоду. Імовірно, предметом контракту стануть 16 патрульних катерів класу Mark VI. Сума операції складе 600 млн доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини