Головна Новини Суспільство події Чи будуть штрафувати "євробляхерів" на свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи будуть штрафувати "євробляхерів" на свята

Активісти в усній формі домовилися з правоохоронцями, що ті не зупинятимуть і виписуватимуть штрафи водіям нерозмитнених авто

29 грудня 2020, 16:40
Поділіться публікацією:

Стало відомо, чи будуть штрафувати власників "євроблях" в період новорічних свят. Як виявилося, побоюватися їм не варто, тому що на цей час, а також у період жорсткого локдауну, штрафи скасовуються.

Чи будуть штрафувати "євробляхерів" на свята

Чи будуть штрафувати "євробляхерів" на свята. Фото: vgorode.ua

Активісти розповіли, що вони в усній формі домовилися з працівниками правоохоронних органів, що на новорічні свята водіїв нерозмитнених авто не зупинятимуть і штрафувати не будуть. Інформація про це розміщена у відеозверненні на Facebook.

"На сьогоднішній день вдалося досягти домовленості, що в усі святкові дні, які будуть проходити за регламентом (особливо під час локдауну, який буде з 8 по 24 січня) ні Нацполіція, ні інші органи не чіпатимуть автомобілі на європейській реєстрації, щоб не створювати дискомфорт для людей", — йдеться в зверненні.

Також зазначається, що на даний момент бувають випадки, коли поліцейські зупиняють і штрафують власників "євроблях". До того ж, такі ситуації відбуваються досить часто, особливо в Хмельницькій області, поділилися активісти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, попит на "Євробляхи" зростає — Укравтопром. Офіційний сайт "Укравтопром" повідомив, що попит на б \ у іномарки в 5 разів вище, ніж на нові автомобілі.
У жовтні 38,8 тис. європейських легковиків з пробігом перейшли на українські номери. Це в півтора рази більше, ніж рік тому.
А ось нові "українські" машини придбали тільки 8,4 тисячі разів.
Підсумовуючи все цифри, виходить, що серед українців перереєстровані машини в 5 разів популярнішим, ніж нові авто.
30% зареєстрованих машин були виготовлені менше п'яти років тому, 30% авто побачили світ 6-10 років тому. Найбільше іномарок старше 10 років. Вони складають 40% від усієї кількості автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини