Головна Новини Суспільство події Чи буде повномасштабний наступ Росії на Україну: прогнози офіцера ВМС США
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде повномасштабний наступ Росії на Україну: прогнози офіцера ВМС США

Росії вигідніше тиснути на Україну точково, ніж йти у повномасштабний наступ, - Табах

15 липня 2020, 08:47 comments2422
Поділіться публікацією:

Повномасштабної війни Росії проти України, найімовірніше, не буде, переконаний офіцер американських Військово-морських сил у відставці Гаррі Табах. Відкритий наступ суперечить манері президента Володимира Путіна, - розповів колишній військовий в інтерв'ю телеканалу Obozrevatel TV.

Чи буде повномасштабний наступ Росії на Україну: прогнози офіцера ВМС США

Фото: REUTERS

Росії зараз куди більш вигідно точково тиснути на Україну, ніж розгортати повномасштабну атаку. Найзручнішою темою для Москви залишається тема "русского міра", яку і надалі збираються просувати в маси,- впевнений офіцер.

"Володимир Путін буде смикати за ниточки, використовуючи Крим і Донбас. В лобову він, швидше за все, не піде", — говорить Табах.

З технічної точки зору Росія також до повномасштабної війни зараз не готова, вважає колишній американський військовий. Цей сценарій намагалися втілити в життя в Грузії у 2008-му і по більшості пунктів він виявився провальним. Та й президентові Росії Володимиру Путіну зараз війна в такому форматі не потрібна.

"Президент Росії зараз, я вважаю, почуває себе впевнено, наче він — цар всієї Русі. Причому надовго. Воювати в лобову — це зовсім не у його манері. І повномасштабні війни теж не для нього", — переконаний капітан.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чи можливий, на думку командування ЗСУ, повномасштабний наступ на Херсонську область з боку окупованого Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини