Головна Новини Суспільство події Через значні втрати в Харківській області частина окупантів вимушено відступила до рф
commentss НОВИНИ Всі новини

Через значні втрати в Харківській області частина окупантів вимушено відступила до рф

Після спроб штурму росіянами в Рубіжному та Сєвєродонецьку до лікарні Новоайдара доставили близько 130 поранених військовослужбовців РФ

20 квітня 2022, 08:05 comments2082
Поділіться публікацією:

Вже 56-у добу російський агресор не полишає спроб захопити Україну та отримує гідну відсів української армії. Так в Харківській області після затяжних боїв окупанти були вимушені вивести до постійного місця дислокації в Белгородській області рф батальйонну тактичну групу 237-го танкового полку 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу. Очікується, що ворог відступив для відновлення боєздатності. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ.

Через значні втрати в Харківській області частина окупантів вимушено відступила до рф

Російські війська. Фото: Генштаб ЗСУ

Загалом на Слобожанському напрямку ворожі війська змушені проводити перегрупування та доукомплектовувати свої підрозділи. В той же час ворог активніше наступає на Ізюмському напрямку в сторону Сулигівки та Дібрівного. Ворог намагається проводити повітряну розвідку напрямків наступу із застосуванням безпілотних літальних апаратів “Орлан-10”.

На Донецькому і Таврійському напрямках російські окупанти продовжують здійснювати обстріли передових позицій наших військ та пошук слабких місць в обороні по всій лінії зіткнення. Продовжується ведення бойових дій в районах населених пунктів  Кремінна, Торське та Зелена Долина. Ворог здійснює перегрупування з метою подальшого наступу у напрямку на населений пункт Лиман. 

Противник намагається здійснювати наступ з метою просування вглиб населеного пункту Попасна. Після спроб штурму російськими окупантами в Рубіжному та Сєвєродонецьку, до місцевої лікарні міста Новоайдар досправлено близько 130 поранених військовослужбовців противника. Точна кількість наразі уточнюється. На Донецькому напрямку ворог вів штурмові дії у районі населеного пункту Мар’їнка. 

Основні зусилля противник зосереджує на захопленні міста Маріуполя, продовжує штурмові дії в районі заводу “Азовсталь”. Ворог веде бойові дії в районі населених пунктів Велика Новосілка, Рівнопіль та Сторожеве. Продовжує здійснювати логістичне забезпечення військ. 

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Великій Британії озвучили прогноз, скільки може тривати наступ на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини