Головна Новини Суспільство події Через загибель відомого волонтера активісти пікетують МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

Через загибель відомого волонтера активісти пікетують МВС

Волонтера Олексія Кучапіна, який допомагав бездомним та людям з інвалідністю, знайшли мертвим в орендованій квартирі 21 липня

24 липня 2020, 14:47 comments1188
Поділіться публікацією:

З протестом під стіни Міністерства внутрішніх справ прийшли сьогодні, 24 липня, знайомі волонтера Олексія Кучапіна. Чоловіка знайшли мертвим на орендованій квартирі в Києві у вівторок, 21 липня. Активісти впевнені, що Кучапіна вбили та вимагають знайти й покарати винних. Про це пише "Цензор.Нет".

Через загибель відомого волонтера активісти пікетують МВС

Фото: censor.net.ua

Раніше в поліції розповіли — до них звернулася дружина Олексія Кучапіна. Вона повідомила, що її чоловік нібито виїхав на автомобілі в Дніпро 16 липня й після цього перестав виходити на зв'язок.

Через кілька днів волонтера, який відомий тим, що допомагав бездомним, а також людям з інвалідністю, виявили мертвим в орендованій квартирі в Києві. Власник житла каже, що квартиру в нього за день до зникнення Кучапін зняв особисто. Але незабаром господар потрапити туди не зміг, бо двері були замкнені зсередини.

У поліції стверджують, що слідів насильницької смерті на тілі волонтера немає. Кров на дивані, де його виявили, з'явилася через те, що труп почав розкладатися. А у квартирі нібито знайшли таблетки та записку. Що в ній — в поліції не кажуть.

У цю версію знайомі Олексія Кучапіна не вірять. Вони переконані, що волонтера вбили.

"Ми вимагаємо від правоохоронців відпрацювати версію про вбивство. Необхідно провести хімічну експертизу, перевірити, можливо Олексію погрожували. А ось тих, хто зараз веде розслідування, потрібно відсторонити від справи, тому що все це виглядає непрофесійно", — заявили протестувальники під МВС.

Всього на акцію прийшло близько 50 осіб.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Києві розстріляли бізнесмена на очах у його семирічного сина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини