Головна Новини Суспільство події Через який додаток можна написати звернення до депутатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Через який додаток можна написати звернення до депутатів

Наразі додаток діє в тестовому режимі в межах Києва

19 серпня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Через який додаток можна написати звернення до депутатів

Додаток Deputy дає можливість написати звернення депутатам, фото з відкритих джерел

Додаток для зв’язку з депутатами місцевих та обласних рад вже працює. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на UBR.ua.

Тепер українці зможуть подавати звернення місцевим депутатам через додаток Deputy. У додатку можна буде відстежувати стан обробки звернення. Наразі додаток діє в тестовому режимі, його можуть скачати на смартфон через Google Play та App Store лише мешканці столиці. Додаток Deputy працює для iOS й Android.

Мета створення додатка – надати можливість населенню вільно спілкуватися із своїми обранцями та повідомляти їх про потреби громад. Депутати користуватимуться додатком протягом пробного періоду безкоштовно, а надалі сплачуватимуть щомісячний платіж. Для резидентів користування безкоштовне.

Також в додатку громадяни зможуть з’ясувати хто їх депутат в окрузі, де вони проживають, переглядати звернення інших громадян до цього депутата та підтримувати їх.

Додаток Deputy — це унікальний та грандіозний проект, що дозволяє реалізовувати народовладдя та надає можливість народним обранцям бути ближчими до людей та більш обізнаними стосовно їхніх проблем.

У майбутньому додаток зможе замінити прийоми в округах на безпечне та швидке онлайн-спілкування. Депутати ж в свою чергу отримають переваги у вигляді підняття свого рейтингу завдяки швидкому вирішенню проблем виборців та обробці їхніх запитів. Завдяки додатку депутати зможуть оптимізувати роботу приймалень.

Повідомляється, що проект зі створення Deputy виграв грант від Українського фонду стартапів (USF) в розмірі 25 тисяч доларів США та визнаний кращим в Національному конкурсі інноваційних рішень East Code 2021.

Після тестового режиму планується повномасштабний запуск Deputy  по всій території країни.

Як повідомляв портал "Коментарі", мінімальну зарплату в Україні нараховуватимуть по-новому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини