Головна Новини Суспільство події Через новий тренд у TikTok магазини втрачають мільярди: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Через новий тренд у TikTok магазини втрачають мільярди: у чому причина

Масові повернення одягу у TikTok обійшлися ритейлу в мільярди фунтів

сьогодні, 14:24
Поділіться публікацією:

Новий тренд у TikTok, де молоді британці масово повертають замовлений одяг, обернувся мільярдними збитками для місцевих магазинів. Учасники цього флешмобу замовляють великі партії одягу, приміряють його перед камерою та запитують у підписників, що залишити, а що повернути. В результаті, за останній час ритейлери втратили £7 мільярдів, а до кінця року ця сума може вирости до £27 мільярдів.

Через новий тренд у TikTok магазини втрачають мільярди: у чому причина

Модний тренд із TikTok розоряє магазини: що відбувається

Зазначимо, що нещодавно в TikTok з’явився новий тренд, коли молоді люди замовляють багато речей для того, щоб влаштувати показ перед своїми підписниками. Глядачі, дивлячись відео, активно коментують, радячи, які речі варто залишити, а які краще повернути назад до магазину. Для деяких користувачів TikTok це стало своєрідним челенджем — повернення перетворилося на гру, що швидко набрала популярності.

Ця нова тенденція викликає значні проблеми для британських ритейлерів. Повернення великої кількості товарів призводить до збільшення витрат на обробку замовлень, скорочення прибутків та, як результат, втрат на мільярди фунтів. Якщо ситуація не зміниться, до кінця року очікується зростання загальної суми збитків до £27 мільярдів.

Експерти пояснюють ситуацію тим, що ритейлери створили для клієнтів дуже зручні умови для покупок і повернень. Молоді люди тепер не хвилюються щодо фінансових ризиків: вони можуть легко повернути будь-яку річ без додаткових витрат. Це стимулює молодь замовляти більше, ніж вони реально планують купити.

Раніше "Коментарі" писали, що у соціальній мережі TikTok з'явився небезпечний тренд: відео з промовами Адольфа Гітлера, які озвучені штучним інтелектом різними мовами. Такі кліпи, часто супроводжуються популярною музикою, оминають модерацію платформи та отримують мільйони переглядів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини