Головна Новини Суспільство події Через кілька років Україна може стати наскрізь корумпованою країною вільних меншин, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Через кілька років Україна може стати наскрізь корумпованою країною вільних меншин, - політолог

Захід робить своїм пріоритетом не ті цінності, які необхідно впроваджувати в Україні

20 вересня 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

Вчорашній парад ЛГБТ, через проведення якого перекрили центр міста, висував 8 вимог, серед яких основне — прийняти законопроект №5488, який впорядковує відповідальність за злочини, мотивовані гомофобією, трансфобією і іншими формами нетерпимості. Як інформує видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook пише політолог Олексій Голобуцький.

Через кілька років Україна може стати наскрізь корумпованою країною вільних меншин, - політолог

ЛГБТ-парад Фото з відкритих джерел

Політолог зазначає, судячи з організації, Захід дуже сильно лобіює зміни в Україні саме в цьому секторі. Шкода, що на інших напрямках зусиль і тиску значно менше. Якби Захід з таким же завзяттям, жорсткістю і залученням ресурсів лобіював боротьбу з корупцією в Україні або судову реформу — це було б дуже корисно для нас. І для Заходу теж. Адже, якщо через кілька років Україна буде країною вільних меншин, але наскрізь корумпованою, з злиденній постдефолтний економікою, без судів, зате з судово-прокурорської мафією — це навряд чи хтось із інших країн світу сприйме як привабливий зразок і підстава погоджуватися на реформу законодавства щодо меншин.

"Тому нашим партнерам варто все ж як мінімум диверсифікувати тиск, а не з такою ретельністю зосередитися лише на одному напрямку", — зазначив Олексій Голобуцький.

Читайте на порталі "Коментарі" — права ЛГБТКІ під надійним захистом: Зеленський дав особисту обіцянку Джо Байдену.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — в США розуміли, що проти ЛГБТ демонстрацій можуть в Україні влаштовуватися провокації, тому попросили своїх громадян в Україні уникати місць масового скупчення людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

20 вересня 2021, 12:25

Без вільних меншин, додатково до корупції "патріотів", ще буде посилюватись тоталітарна диктатура. Якій будуть слугувати патріотичні екстремісти, які відкрито зневажають демократичні цінности, а слугують тільки старим олігархам за рублі.


Новини