Головна Новини Суспільство події Через карстовий провал на Буковині змінили маршрути поїздів
commentss НОВИНИ Всі новини

Через карстовий провал на Буковині змінили маршрути поїздів

Що треба знати пасажирам, пояснили в "Укрзалізниці"

25 вересня 2021, 18:20
Поділіться публікацією:

Через карстовий провал на залізничних коліях на Буковині змінилася схема руху пасажирських поїздів з Чернігова в Чернівці через Київ. Про це розповіли в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

Через карстовий провал на Буковині змінили маршрути поїздів

УЗ

Перевізник зазначив, що зміна маршруту сталося через ситуацію на залізничній ділянці "Новоселиця — Мамалига". Через цю ділянку курсував поїзд № 118/117 "Чернігів — Чернівці" до того, як стався зсув. Вирішити проблемне питання залізничникам швидко не вдалося. Поїзд "Чернігів — Чернівці" поки курсуватиме об'їзними шляхом — через Тернопіль і Заліщики. З маршруту виключили зупинки на станціях "Новоселиця", "Ларга", "Кам'янець-Подільський" і "Дунаївці".

В "Укрзалізниці" пояснили, як виключені станції організували сполучення для пасажирів. З Чернівців можна виїхати поїздом № 8/7 "Чернівці — Київ", до якого з 27 вересня додали більше вагонів. З цього дня поїзд № 118/117 "Чернівці — Чернігів" курсуватиме за зміненим маршрутом, який був затверджений після зсуву на аварійній ділянці.

Пасажирів попередили, що з Чернівців вони не зможуть виїхати рейсом № 118/117 1 і 2 жовтня, а також 15 і 16 жовтня. Виїзд із Чернігова цим же рейсом буде 2 і 3, а також 15 і 16 жовтня.

Посадка на залізничних станціях "Ларга", "Кам'янець-Подільський" і "Дунаївці" буде здійснюватися на поїзд №127 / 128 "Ларга — Чернігів" за раніше придбаними квитками на поїзд №117/118. На станції "Гречани" можлива посадка як на поїзд №117/118, так і на № 127/128, зазначили в "Укрзалізниці". Пасажири, які відправляються з Тернополя і Заліщиків, зможуть дістатися до Києва, Чернігова або Чернівців завдяки новопризначеному поїзду № 118/117.

В "Укрзалізниці" пояснили, що якщо є квиток на посадку, наприклад, зі станції "Новоселиця", де обмежено рух через зсув, його можна здати й повернути гроші. Інший варіант — дістатися до станцій "Ларга" або "Кам'янець-Подільський" — пересісти на новий поїзд №117/118 по придбаних раніше квитках.

Придатність ділянки шляху "Новоселиця — Мамалига" для подальшого руху поїздів будуть аналізувати фахівці з карстових процесів, додали в "Укрзалізниці".

Через карстовий провал на Буковині змінили маршрути поїздів - фото 2

Раніше портал "Коментарі" інформував, що компанія "Укрзалізниця" запускає онлайн-кінотеатр у швидкісних поїздах. Перевізник пропонує перегляд фільмів пасажирам поїздів "Інтерсіті плюс".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини