Головна Новини Суспільство події Частину України накриють заморозки: синоптик розповіла, де буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Частину України накриють заморозки: синоптик розповіла, де буде найхолодніше

В Україну прийдуть нічні морози. Прогноз погоди на 24 лютого

24 лютого 2022, 00:00 comments1093
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У четвер у деякі області України повернуться невеликі нічні морози. Також кілька областей очікують на опади у вигляді дощу. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла синоптик Наталія Діденко.

Частину України накриють заморозки: синоптик розповіла, де буде найхолодніше

Погода в Україні 24 лютого. Фото з відкритих джерел

За даними синоптика, вранці 24 лютого невеликі опади очікуються у Запорізькій області, Криму, а також у південних районах Донбасу. В інших частинах країни в цей день погода буде теплою.

Температура повітря у південній частині країни підніметься до 10 градусів вдень. В решті – від 3 до 7 градусів. У столиці — до 5-ти і, за словами Діденко, можливий невеликий дощ вдень. Вночі температура повітря впаде до -2 градусів.

На сайті Укргідрометцентру наголошується, що "мінуси" торкнуться також Харківської області. У ніч проти 24 лютого температура впаде до -4 градусів. До -2 градусів синоптики передають у Луганській, Черкаській, Кропивницькій, Сумській та Ужгородській областях. До -1 градуса варто очікувати у Полтавській, Дніпропетровській, Чернігівській, Житомирській та Чернівецькій областях.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що психологи розповіли, які два правила допоможуть партнерам значно покращити своє особисте життя і зробити його гармонійним.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що з тилісти розповіли, які спідниці будуть на піку популярності цієї весни та влітку. На що звернути увагу модницям. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Читайте також, що українська виконавиця Настя Каменських разом із чоловіком Потапом, які взяли із собою своїх мам, відлетіли з України до Іспанії .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Альо москалята нахуй з пляжа

24 лютого 2022, 00:21

Кропивницкой, Сумской и Ужгородской областях Кропивницька область? Альо москалята нахуй з пляжа


Новини