Головна Новини Суспільство події Частину України накриють дощі: синоптики розповіли, де зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Частину України накриють дощі: синоптики розповіли, де зіпсується погода

Прогноз погоди в Україні на 21 лютого

21 лютого 2022, 00:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Новий робочий тиждень в Україні розпочнеться з теплої, але дощової у деяких областях погоди. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Частину України накриють дощі: синоптики розповіли, де зіпсується погода

Прогноз погоди в Україні на 21 лютого. Фото з відкритих джерел

За даними синоптиків, 21 лютого опади у вигляді дощу очікуються у таких областях країни: Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій. На Ужгородщині очікується мокрий сніг із дощем. При цьому протягом дня у цих областях буде тепло, температура повітря підніметься максимально до 10 градусів. Вночі також буде "плюсова" температура до 3 градусів вище 0. Вітер — 5-10 м/с.

В інших областях у понеділок погода буде сухою та теплою. У північних та центральних областях удень очікується до 10 градусів. Вночі температура впаде до 2 градусів. Вітер — 7-12 м/с.

У південній частині країни стовпчики термометрів піднімуться вдень до 11 градусів. Зазначається, що в ніч на 21 лютого може похолодати до -1. Вітер — 7-12 м/с.

На Сході у понеділок погода також буде сонячною та теплою. Вдень температура підніметься до 9 градусів, а вночі очікується до 3 градусів вище за 0. Вітер — 5-10 м/с.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що експерти банку UBS і консалтингової компанії PwC розповіли про три основні якості, які відрізняють мільярдерів від інших людей.

Портал "Коментарі" писав про те, що іміджмейкер Зоя Паніна розповіла, які речі будуть у тренді цієї весни та що додати до свого гардеробу модницям.

Читайте також, що міст Атафона, розташований на північ від Ріо-де-Жанейро, йде під воду і всьому виною глобальне потепління. Місцеві жителі змушені залишати своє житло та шукати собі новий будинок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

21 лютого 2022, 03:14

Подивіться на карту - покажіть всім де знаходиться Ужгородська область!


Новини