Головна Новини Суспільство події Частина України накриють грозові зливи: синоптики дали прогноз на 28 серпня
commentss НОВИНИ Всі новини

Частина України накриють грозові зливи: синоптики дали прогноз на 28 серпня

Прогноз погоди в Україні на 28 серпня

27 серпня 2022, 15:40
Поділіться публікацією:

У неділю багато областей України очікує погода. Про це повідомили на сайті Укргідрометцентру.

Частина України накриють грозові зливи: синоптики дали прогноз на 28 серпня

Погода в Україні 28 серпня. Фото з відкритих джерел

Згідно з прогнозами синоптиків, грозові зливи 28 серпня пройдуть у таких областях: Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Луганській, Донецькій, Херсонській, Кіровоградській, а також дощі очікуються в Севастополі. В решті областей країни протягом дня буде хмарна та спекотна погода.

У північній частині України температура повітря вдень підніметься до +31 градуса. На півдні стовпчики термометрів збільшаться до +33 градусів. Західні області очікують до +31 градуса вдень. А у східній частині країни вдень буде до +33 градусів.

Також синоптики зазначили, що з 27 по 30 серпня у північних, центральних, більшості західних, Донецькій, Харківській, а з 30 серпня в Одеській та Херсонській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" поінформував читачів про те, що фахівці попереджають метеозалежних людей про чергове наближення магнітних бур у першому місяці осені.

Раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що NASA опублікувало нові знімки Юпітера, зроблені телескопом Джеймс Вебб. Космічний телескоп Джеймса Вебба показав дивовижні зображення Юпітера. Таких фотографій короля планет ще не було.

Також портал новин "Коментарі" повідомляв про те, що Ізраїльська компанія планує вирощувати клони зі стовбурових клітин людини для пересадки органів. У своїх експериментах йому вдалося створити якісні мишачі ембріони та змусити їх розвиватися у штучному середовищі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини