Головна Новини Суспільство події Цей популярний засіб для догляду може тільки пошкодити шкіру обличчя.
commentss НОВИНИ Всі новини

Цей популярний засіб для догляду може тільки пошкодити шкіру обличчя.

Особливо не варто використовувати масло для проблемної та жирної шкіри, навіть якщо воно сильно зневоднене

16 лютого 2022, 04:48
Поділіться публікацією:

Олія для шкіри останнім часом неймовірно популярна. Але японські дерматологи виявили, що олії можуть завдати шкірі величезної шкоди! Особливо не варто використовувати масло для проблемної та жирної шкіри, навіть якщо воно сильно зневоднене. У цьому випадку слід підібрати комплексний догляд, пише yogasecrets. З цієї ж причини 100% олії не можна використовувати для масажу. Усі профбренди створюють масажні продукти: бальзами, креми тощо, у яких міститься різний відсоток олії (не 100%). Відсоток цих продуктів варіюється в залежності від призначення, виду масажу, шкіри, завдань і т.д.

Цей популярний засіб для догляду може тільки пошкодити шкіру обличчя.

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Ще одна неприємна властивість ефірних олій, – кажуть косметологи, – це їхня фототоксичність. Вони роблять шкіру більш чутливою до ультрафіолету. Наприклад, якщо нанести на шкіру крем з таким маслом, а потім вийти на пляж, ви ризикуєте отримати найсильніший сонячний опік. Так, наприклад, у березні 2017 року одна американка Елайза Нгуєн отримала опік третього ступеня, коли, нанісши на шкіру цитрусових ефірних олій, пішла на заняття гарячою йогою, а потім у солярій.

Нагадаємо, професійні медики і косметологи з першого погляду на людину можуть визначити, яких важливих вітамінів або мікроелементів бракує в раціоні. Про їхній дефіцит говорить зовнішність людини. Лупа – свідчить про нестачу в організмі жирних насичених кислот. Їх дефіцит можна закрити, збільшивши споживання риби та горіхів. 2. Виснажені мляві волосся — нестача вітамінів групи В. Вони в достатній кількості утримуватися в злакових і крупах. 3. Рання сивина говорить про нестачу міді, яка відповідає за вироблення меланіну. 4. Тріщини на губах – ознака дефіциту вітаміну В12. Його можна отримати із червоного м'яса, яєць або молочних продуктів. 5. "Гусина шкіра" без зовнішніх причин для її появи говорить про дефіцит цинку і вітаміну А, заповнити який допоможуть гарбузове насіння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини