Головна Новини Суспільство події Це зовсім не про прикмету: чому місце в літак потрібно зайняти одним із перших
commentss НОВИНИ Всі новини

Це зовсім не про прикмету: чому місце в літак потрібно зайняти одним із перших

Досвідчені мандрівники радять не витрачати час і швидше займати місця в літаку

20 грудня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Багато пасажирів намагаються одними з перших зайти на борт літака, хоча до його відправлення ще як мінімум півгодини, а то й більше. Експерти вважають, що ті люди, які так роблять насправді продумують все наперед і думають про те, як швидше вирушити у своїх справах після того, як літак приземлиться в аеропорту. Як інформує портал "Коментарі", про це пише видання The Sun.

Це зовсім не про прикмету: чому місце в літак потрібно зайняти одним із перших

Літак. Фото: з відкритих джерел

Мандрівник зі стажем Ашвін Крішнан впевнений, що той час, який ви проведете в літаку, чекаючи, поки сядуть інші пасажири, виправдає себе після посадки. Особливо це важливо зважити на тих, хто користується літаками, де зайняті практично всі місця.

Якщо вам вдасться зайти на борт літака одним з перших, то ви не тільки зможете без проблем зайняти своє місце, згідно з купленим квитком, а й розмістити ручну поклажу в багажному відділенні прямо над своїм місцем. Це на перший погляд здається несуттєвою деталлю, а насправді це допоможе швидко забрати свої речі, і залишити борт літака після приземлення його в аеропорту.

Також важливо звернути увагу, що ті люди, які не поспішають займати свої місця в літаку, зазвичай не мають можливості розташовувати багаж так, як вони хочуть, тому що доводиться займати вільні місця, які вже залишаються. Досить часто доводиться кидати речі прямо під сидіння або звертатися по допомогу до стюардеси. Видання наголошує, такі пасажири здебільшого довго потім збирають свої речі і, як наслідок, одними з останніх залишають борт літака.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні модернізували реактивний літак для Повітряних сил.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини