Головна Новини Суспільство події Це все відчайдушний опір рейдерів "Укрбуду" - Микитась спростував інформацію з телеграм-каналів
commentss НОВИНИ Всі новини

Це все відчайдушний опір рейдерів "Укрбуду" - Микитась спростував інформацію з телеграм-каналів

Екс-нардеп і керівник "Укрбуду" Максим Микитась прокоментував випади на його адресу

27 вересня 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

Це все відчайдушний опір рейдерів "Укрбуду" - Микитась спростував інформацію з телеграм-каналів

Максим Микитась спростував нападки на його адресу, фото Facebook

На Telegram-каналах з'явилися повідомлення зі згадуванням колишнього депутата Максима Микитася. Опубліковані статті він спростував, наголосивши, що це все неправда. Про це пишуть "Українські новини".

"Все що ви сьогодні чуєте зі згадуванням мого імені, все що йде від деяких анонімів, ноу нейм журналістів або просто інсайти нізвідки має тільки одну природу і джерело — відчайдушний опір рейдерів Укрбуду. Але, незважаючи ні на що," караван іде"- в ситуації продовжують розбиратися, засідає Офіс протидії рейдерству, працюють правоохоронні органи і юристи. Крок за кроком. Останні фейки і фальсифікації на мою адресу на ТГканалі Джокер, з нібито моїм брутальним приватним листуванням, опубліковані напередодні важливого засідання комісії, є тому прямим підтвердженням. Буквально за кілька годин перед початком засідання комісії, із зухвалою маніпулятивною добіркою фраз — це прямий тиск і спроби дискредитувати мене за будь-яку ціну, за допомогою фейків і відвертої брехні, навіть без прямого зв'язку з Укрбудом — просто як людину", — так прокоментував ситуацію з новим вкиданням звинувачень на ряді анонімних ТГканалів, і зокрема Джокері, екснардеп і керівник "Укрбуду" Максим Микитась.

Днями знову "прокинувся" ТГканал "Джокер" і присвятив свій пост забудовникові Максиму Микитасю. У матеріалі наведено скріни, нібито, листування Микитася з його колишньою бізнес-партнеркою Ольгою. На них, в неприємній формі вимагає повернути вкрадені акції, дорікає в зраді і співпраці з рейдерами, каже, що "він повернувся" і тепер доведеться відповідати за скоєне. Підтверджень автентичності скрінів, уточнення, хто ця сама Ольга, доказів та пояснень — не наведено.

Публікація даних скрінів нібито приватного листування відразу супроводжується припискою від аноніма: "Горе-забудовник Максим Микитась завтра через Мін'юст спробує повернути контроль над компанією Укрбуддевелопмент... До мене в руки потрапило листування з його колишньою партнеркою Ольгою, на яку він разом з другом Віталія Кличка мером Чернігова Атрошенко оформив частину нерухомості в Німеччині... каже, що знову на короткій нозі з Київською владою Кличка ... Козирний хлопець".

При цьому, звідки листування, хто така Ольга, чому "переписка" раптом з'являється за кілька годин до засідання комісії Мін'юсту, яке відношення вона взагалі має до рейдерства Укрбуду — не уточнюється. І в супровідному пості Джокера йдеться, що Микитась "на короткій нозі" з Київською владою Кличка, але при цьому в самому тексті нібито "листування" екс нардепа про це немає жодного слова.

У відповідь, екснардеп опублікував у себе на сторінці в ФБ спростування.

"Кілька днів тому в анонімних телеграм-каналах з’явилася інформація щодо начебто моєї переписки з колишньою бізнес-партнеркою, яка зараз проживає закордоном. Хочу офіційно заявити, що це листування є повністю сфальсифікованою та інформація жодним чином не відповідає дійсності! Я звернувся до правоохоронних органів, щоб в максимально стислі терміни провели повну і неупереджену перевірку даних фактів з подальшим оприлюдненням її результатів громадськості.

Дії осіб, які займаються подібною фальсифікацією та брехнею є абсолютно очевидні. Ми бачимо чіткий та впевнений курс Президента України В.О. Зеленського на побудову цивілізованих і чистих відносин між бізнесом і державою, формування прозорих та справедливих правил для всіх і кожного. В контексті цього я абсолютно переконаний, що вже незабаром буде відновлена повна справедливість щодо мене та тисяч інвесторів, а злодії та шахраї понесуть відповідальність і будуть засуджені. Це і викликає неймовірні конвульсії та вимушує робити фатальні помилки всіх тих, хто причетних до злочинних та шахрайських дій щодо "Укрбуду", інвесторів компанії та особисто мене! Але справедливість буде відновлена зовсім скоро! Обіцяю!"

В коментарі журналістам екснардеп прояснив ситуацію і уточнив, з чим він пов'язує подібний інтерес до себе Джокера і чи є справжнім опубліковане листування. Микитась, зокрема, відповів, що листування повністю сфальсифіковане. Викид цієї "творчості" за кілька годин до засідання комісії Офісу протидії рейдерству він безпосередньо пов'язує виключно з опором рейдерів.

"Я знаю кому це вигідно і, відповідно, хто замовник цих фейкових "текстів ". Це рейдери" Укрбуду" на чолі з Федотенковим. Я знаю, хто автор і безпосередньо цієї творчості — текстів. Тут у мене немає сумнівів: цей занедбаний анонімний канал після довгих місяців простою вже четвертий раз "будять" тільки заради викидів фейків проти мене. Четвертий! Я знаю, хто обслуговував рейдерів Федотенкова, це її лінгвістика і стиль, вкидання завжди з'являлися напередодні важливих подій, коли виникала загроза для рейдерів. Тексти завжди перегукувалися і з її авторськими матеріалами, замовленими цією групою рейдерів. Всі інші пости, які не про мене, теж як один в інтересах її постійних замовників. А це три-чотири людини, і по життю і в публікаціях Джокера — всі її постійні клієнти. Тому даний замовний пост Джокера, точніше, джокерші, не викликав у мене подиву — все на користь рейдерів, чиє завдання зараз за будь-яку ціну уникнути відповідальності за свої дії з пограбування компанії. А такі вкидання за кілька годин до важливого засідання — це просто смішно, наскільки вони "паляться", ще й впевнені, що інші цього не бачать і не розуміють".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини