Головна Новини Суспільство події Це просто відволікання уваги: політик висловився про розмови щодо наступу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Це просто відволікання уваги: політик висловився про розмови щодо наступу РФ

Юрій Бойко впевнений, що Росія не нападе

30 листопада 2021, 09:26
Поділіться публікацією:

Питання стосовно того, чи відбудеться широкомасштабний наступ на Україну непокоїть українців. Журналісти запрошують на телепередачі політиків та експертів, щоб ті дали відповідь на це питання. Український політик та народний депутат Юрій Бойко в ефірі програми "Хард з Влащенко" прокоментував ймовірність нападу російських військ на територію України.

Це просто відволікання уваги: політик висловився про розмови щодо наступу РФ

Юрій Бойко, фото з відкритих джерел

За його словами, всі чули офіційну заяву, що Росія не збирається нападати. Заява прозвучала від спікера президента РФ. Тобто прес-секретар Дмитро Пєсков озвучив офіційну позицію сусідньої країни.

"Офіційна позиція була озвучена Пєсковим про те, що ніхто не збирається нападати. Увесь цей військовий психоз розкручувався з метою відволікання уваги від економічних проблем які є в країні", — переконаний політик.

Крім того, щодо скупчення військ на кордоні, Юрій Анатолійович говорить, що війська зосередили, щоб тримати в напрузі. На його думку, тут має місце ще й питання загального протистояння Росія-НАТО. Також він додав, що в стосунках між Росією і США останні два місяці різко зросла інтенсивність спілкування представників обох країн. Бойко додав, що вперше в історії директор ЦРУ приїхав в Москву з візитом.

Тому наразі між країнами проходять перемовини, а от з яких питань поки що залишається таємницею. Політик припустив, що одне із питань може бути ситуація між США і Китаєм, а також в цій ситуації хочуть врегулювати протиріччя з Росією.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти висловилися про вірогідний наступ. Думки політологів розділилися: одні говорять, що Росії не вигідно наступати, інші, що наші сусіди просто спостерігають як ми будемо реагувати й укріплювати оборону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини