Головна Новини Суспільство події Це незрозуміло: в ООН вирішили тиснути на Україну, а не на агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

Це незрозуміло: в ООН вирішили тиснути на Україну, а не на агресора

Створення додаткових місій міжнародних організацій для допомоги громадянам України викликають лише скептичну посмішку

4 вересня 2022, 09:20 comments2619
Поділіться публікацією:

З боку ООН, яка зобов'язана захищати мир у всьому світі, зростає тиск на Україну, яка є жертвою російської агресії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Голосу Америки" розповів Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубинець.

Це незрозуміло: в ООН вирішили тиснути на Україну, а не на агресора

ООН. Фото - з відкритих джерел

Омбудсмен зазначив, що систематично порушуються не лише права громадян України, а й порушується діяльність таких міжнародних організацій, як Червоний Хрест та, зокрема, ООН. Представників Червоного Хреста не допускають до військовополонених громадян України, хоча це нормальна практика у всьому світі, коли родичі мають знати, в яких умовах утримуються полонені. Також відомо, що не менше одного разу на місяць вони можуть листуватися з рідними, а рідні знати – де та в яких умовах вони утримуються. Є право на доступ до адвоката. Росія плює на всі ці норми, не виконуючи їх і немає жодної реакції на вимоги Червоного Хреста, на реакцію Організації Об'єднаних Націй.

При цьому Лубенець зазначив, що не лише до країни-агресора, яка давно наплювала на міжнародні норми права, а й до таких організацій, як ООН, є великі питання. Сьогодні ООН фактично прирівняла жертву та нападаючого. Можна згадати ситуацію із українським зерном. Ніхто тоді не подумав, щоб змусити Росію розблокувати українські порти. Натомість розпочалися тривалі переговори і в результаті саме під тиском ООН Україні довелося підписатися угоду.

Дмитро Лубенець зазначив, що складається враження, що ООН більше тисне на Україну, ніж на Росію. Тож про це треба говорити публічно.

Читайте також на порталі "Коментарі" – окупанти вирішили масово наступати одразу на 8 населених пунктів: у Генштабі розкрили подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 вересня 2022, 09:01

Нарешті в світі розум починає брати гору. Так званою Жертвою був сталінізм, який чудово відплатив світу за допомогу. Потім прийшли українці Хрущов, Брежнєв. Як сьогодні друзів і кумів з Рошен 95, вони привели своїх. І почалось: Прага 68, Будапешт 56, Куба, Нікарагуа, ... По всьому світу конфлікти, і ніде українців там не було. Хоч саме українці займали керівні посади та були найбільш мотивовані до влади і корупції комуністи. Зараз теж ворог, підступно не чипає центр розкрадання іноземної допомоги та конфіскованих статків росіян і, майбутніх репарацій.

Бог

4 вересня 2022, 08:52

Украина как маленький капризный ребенок-как это меня наказывают?! А вот так-за террористическое поведение-обстрелы центра Донецка,ЗаАЭС,и т.п..Так что от любви до ненависти один шаг.


Новини