Головна Новини Суспільство події Bugatti представила найдорожчий автомобіль на планеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Bugatti представила найдорожчий автомобіль на планеті

Суперавтомобіль коштує понад 19 млн доларів

17 листопада 2020, 09:47 comments1156
Поділіться публікацією:








Компанія Bugatti, відома своїми елітними автомобілями не перестає дивувати. На цей раз "чудо" відбулося на Женевському автосалоні, де публіці представили автомобіль, який по праву називається "найдорожчим і розкішним автомобілем у світі".

Bugatti представила найдорожчий автомобіль на планеті

Машина є чемпіоном за багатьма параметрами. Зокрема, його ціна становить понад 19 млн доларів. Також, авто є унікальним — його випустили в єдиному екземплярі. Автомобіль отримав кузов з вуглепластику, в рух його приводить силовий агрегат W16 потужністю 1500 к.с який обладнали чотирма турбінами.

За основу унікального La Voiture Noire взяли Bugatti Chiron. В результаті вийшла сучасна адаптація культового купе компанії Type 57 SC Atlantic. Колись давно цей автомобіль належав особисто Жану Бугатті. У роки Другої світової автомобіль загубився.

Суперавтомобіль виготовили до ювілею бренду — компанії Bugatti виповнюється 110 років. Придбати гіперкар не вийде — хтось вже його купив.

Як повідомляв портал "Коментарі", Італійська компанія Ferrari представила новий автомобіль 2021 Ferrari Portofino M. Вперше в кабріолеті Ferrari використовується восьмиступінчастою коробка передач, блок зчеплення на 20 відсотків менше, а крутний момент на 35 відсотків вище, ніж у трансмісії, яку він замінює. Це крок, який слід було очікувати, з огляду на, що Roma — по суті, версія Portofino у вигляді купе — використовує той же DCT.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини