Головна Новини Суспільство події Будівництво «Північного потоку-2» зупинили на фінішній прямій: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Будівництво «Північного потоку-2» зупинили на фінішній прямій: що сталося

Будівництво трубопроводу "Північний потік-2" вкотре зупинилося через шторм і сильний вітер у Балтійському морі. Погода повинна нормалізуватися в ніч на 1 вересня

30 серпня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Будівництво трубопроводу "Північний потік-2" фактично вийшло на фінішну пряму, але раптово зупинилося. Причина того, що будівництво поставлено на паузу, криється в тому, що розігрався сильний шторм і вітер у Балтійському морі. Через це укладання труб стало неможливим. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє "EurAsia Daily".

Будівництво «Північного потоку-2» зупинили на фінішній прямій: що сталося

"Північний потік-2". Фото з відкритих джерел

Очікується, що вже 1 вересня погода повинна стабілізуватися і робота з укладання труб повинна продовжитися. Зараз підходить до свого завершення добудова другої нитки "Північного потоку-2", залишилося лише близько 6 км. Баржа "Фортуна" вийшла на свої максимальні кондиції — практично 1200 м на добу. Паузу в будівництві довелося взяти ще 29 серпня.

Будівництво "Північного потоку-2" завершено на 99%. Перерізати фінішну стрічку будівництва повинні до 12 вересня, а офіційно почати використовувати трубопровід з кінця 2021 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "Північний потік-2" через 30 років перетвориться на купу металолому і стане абсолютно непотрібним як Москві, так і більшості країн Європейського Союзу. Причина у тому, що з 2050 року ЄС відмовляється від спалювання нафти, газу, вугілля і повністю переходить на поновлювані джерела енергії. Такими міркуваннями поділився відомий телеведучий і журналіст Євген Кисельов.

Також читайте на "Коментарях" — експерти розповіли, чи може наша держава отримати реальні гарантії, що транзит російського газу після запуску "Північного потоку-2" і закінчення чинного контракту не припиниться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

30 серпня 2021, 15:33

Размер имеет значение. Увеличить член теперь можно и без операции, я сам в этом убедился. как это сделать смотри здесь ----- http://bit.do/extazex


Новини