Головна Новини Суспільство події Будь-якій компанії важливо сформувати командний дух серед співробітників - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Будь-якій компанії важливо сформувати командний дух серед співробітників - експерт

У компанії «Хуавей Україна» знайомлять своїх китайських працівників з українськими святами, а українців - з китайськими

30 липня 2021, 04:26
Поділіться публікацією:

Для будь-якої компанії важливо сформувати командний дух серед співробітників тієї ж фірми.

Будь-якій компанії важливо сформувати командний дух серед співробітників - експерт

Робота (фото з відкритих джерел)

"Ми розуміємо, що результати досягаються тільки згуртованою командою. У KIVI, наприклад, підбір керівників структурних підрозділів проводиться з урахуванням того, що основним обов'язком буде формування ефективної команди. Менеджери відповідальні за формальне і неформальне спілкування в команді. Хлопці часто проводять спільні активності ", — повідомила PR-менеджер компанії KIVI Анастасія Кіосева.

У компанії "Хуавей Україна" знайомлять своїх китайських працівників з українськими святами, а українців — з китайськими.

"Нещодавно відзначали китайське свято човнів-драконів і проводили майстер-клас з приготування традиційних рисових пельменів зонгзі. Вважаємо, що такі спільні святкування сприяють формуванню команди. Ще ми проводимо тренінги, тімбілдінг, онлайн-зустрічі. За кожним новим співробітником закріплений ментор, який розповідає новачку про цінності компанії, корпоративну культуру, місії та основних правил поведінки — і всередині компанії, і з клієнтами ", — розповів заступник керівника Департаменту персоналу компанії" Хуавей Україна "Володимир Білавка.

Він також повідомив, що у компанії "Хуавей Україна" є власний Університет знань з онлайн-платформою з різними курсами для кожного департаменту або професії, також практикуються зовнішні тренінги — як від кращих навчальних компаній так і за кордоном, в штаб-квартирі Huawei.

"Крім системи бонусів, у нас діє програма професійного зростання Competency & Qualifications. Це своєрідна атестація, яка полягає в градації працівників за рівнями і заохочує удосконалювати компетенції і підвищувати свій рівень. Кращим працівникам пропонуються просування по кар'єрних сходах, різноманітні проєкти, додаткові бонуси ... Як правило, внутрішні тренінги проводяться щомісяця. Загалом ми їх організуємо в залежності від запитів, що надходять від департаментів. Нещодавно проводили тренінг "Гетьманські переговори" з Київської міжнародної бізнес-школою для департаментів, які працюють з клієнтами", — розповів представник" Хуавей Україна ".

Нагадаємо, державний пенсійний інвестиційний фонд (GPIF) Японії — найбільший пенсійний фонд світу — отримав рекордну прибутковість за минулий фінансовий фонд (в Японії він вважається з березня минулого року по березень поточного) в розмірі 37,8 трильйона ієн або 339 мільярдів доларів США. Прибутковість японських пенсійних інвестицій за рік склала 25%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини