Головна Новини Суспільство події Британський мільярдер планує допомогти побудувати нову "Мрію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський мільярдер планує допомогти побудувати нову "Мрію"

Замість знищеного АН-225 буде створено новий сучасний транспортний літак

30 червня 2022, 08:55
Поділіться публікацією:

Британський мільярдер планує допомогти побудувати нову "Мрію"

фото Телеграм Давид Арахамія

Відомий мільярдер й засновник корпорації Virgin Group, один із найбагатших жителів Великобританії Річард Бренсон раніше висловлювався за підтримку України в конфлікті з росією. В січні 2022 року він наголошував, що для лідерів бізнесу це момент, щоб зібратися разом і відстояти суверенітет України, бо одностороння агресія завжди неприйнятна.

В червні 2022 року бізнесмен зустрівся з президентом Зеленським та побував на деокупованих територіях — в Гостомелі та висловив бажання допомогти в зведенні нової "Мрії" замість зруйнованого російськими окупантами найбільшого в світі транспортного літака, що стояв в ангарі, коли почалася повномасштабна війна.

Саме український АН-225 "Мрія" єдиний літак, що встановив 240 світових рекордів. За словами нардепа Давида Арахамії, проведено екскурсію для британця до ангару та обговорено співпрацю в космічній сфері. Річард Бренсон заявив, що готовий допомогти всім, чим зможе. Тим часом вже триває робота над проектом будівництва нового АН з сучасним цифровим обладнанням та ще потужнішого за АН-225.

Британський підприємець зустрівся з Володимиром Зеленським, щоб поговорити про співпрацю та посильну допомогу в міжнародній підтримці та в сфері бізнесу.

"Ми приїхали подивитися, чим можемо допомогти в цей складний час. Ми побачили сьогодні Київ і навколишні міста. Відвідали Бучу, Ірпінь і Гостомель", – сказав Річард Бренсон.

Під час зустрічі тримали обговорення проектів в галузі енергоефективності та перспективи співпраці під час відбудові України. Британця вразила оптимістичність українців та налаштованість на розвиток й відновлення.

Як писав портал, яким чином і в які терміни відбуватиметься відбудова України після війни.

Британський мільярдер планує допомогти побудувати нову ”Мрію” - фото 2
Британський мільярдер планує допомогти побудувати нову ”Мрію” - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

30 червня 2022, 09:03

Вот тактиа жыдовских подонков,в начале устраивают войну чужитми руками,а затем помагают востанавливать знаковые детали войны. Подлее сложно предумать. СЛАВА УКРАИНЕ--ГЕРОЯМ СЛАВА.,


Новини