Головна Новини Суспільство події Британська розвідка: Росії не вдалося знищити українські ВПС чи систему ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка: Росії не вдалося знищити українські ВПС чи систему ППО

У росіян не вийшло придушити українську систему ППО

27 квітня 2022, 09:00 comments1099
Поділіться публікацією:

Незважаючи на заяви російських пропагандистів у перші дні повномасштабного вторгнення в Україну, Київ зберігає контроль над більшою частиною свого повітряного простору. Російській армії не вдалося знищити українські ВПС чи розбити систему ППО. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на Twitter-сторінку Міноборони Великобританії.

Британська розвідка: Росії не вдалося знищити українські ВПС чи систему ППО

Літак. Фото: з відкритих джерел

Російські літаки, як і раніше, не можуть почуватися безпечно в повітряному просторі України, тому що завжди є великий ризик, що вони будуть збиті.

У розвідці Британії зазначають, що основні вильоти ВКС РФ спостерігаються в південній та східній Україні. У цій частині України російські війська активно проводять наступ і тому авіаційні засоби намагаються прикрити наземні сили російського війська.

У північній та західній частині України російські літаки не можуть почуватися вільно та безпечно. Тому в тій частині російська авіація має можливість завдавати лише ударів дистанційною зброєю, до чого Росія активно вдається.

Водночас, Москва продовжує використовувати ту ж тактику, яку почала активно застосовувати з перших днів війни – продовжує завдавати ударів по українським військовим цілям та логістичній інфраструктурі.

Що стосується масованої бомбардування Маріуполя, то тут росіяни завдають основної частини ударів некерованими бомбами. У результаті гинуть не лише військові, а й велика кількість цивільних.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Британії холоднокровно відповіли на погрози глави МЗС Росії Сергія Лаврова про великі ризики ядерної війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини