Британська розвідка попереджає - РФ продовжує нарощувати війська на кордоні з Україною

Керівник розвідки оборони Британії генерал-лейтенант Джим Хокенхалл заявив, що Росія продовжує нарощувати сили на кордоні з Україною, що суперечить заявам Москви про виведення військ

Британська розвідка не нагнітає, але попереджає, що видихати світовій громадськості після повідомлень Кремля про відведення частини військ від українського кордону поки що зарано. Керівник розвідки оборони Британії генерал-лейтенант Джим Хокенхалл заявив, що Москва не лише не відвела війська, а навпаки, продовжує їх нарощувати. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Хокенхалла цитує "Reuters".

Генерал-лейтенант зазначив, що не тільки немає доказів, що Росія відвела війська, але навіть немає натяків на те, що Кремль відмовився від ідеї посилювати ескалацію.

У Великій Британії зазначили, що поблизу українського кордону з'явилася додаткова бронетехніка, вертольоти та польовий госпіталь біля кордонів України. Росія має військовий потенціал для вторгнення до України.

Зазначимо, в Росії заявили, що після закінчення навчань було ухвалено рішення відвести частину військ, які перебувають у Криму до місць постійної дислокації. На підтвердження своїх слів у Міноборони РФ опублікували фото та відео, як російську бронетехніку переправляють через Керченський міст. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, яка ймовірність того, що Росія справді вивела війська і чи є можливість дізнатися про точну кількість військ агресора в Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Міністр оборони України Резніков прокоментував потік інформації в західній пресі про швидке російське вторгнення в Україну. Глава Міноборони вважає, що кожен у цьому випадку має на меті. Україна ж намагається зробити все, щоби на тлі всіх цих повідомлень не виникало паніки в суспільстві.