Головна Новини Суспільство події Бойовики на Донбасі отримували соцвиплати з державного бюджету України
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики на Донбасі отримували соцвиплати з державного бюджету України

Зловмисників затримали в Бахмуті, коли вони знімали гроші з банкомату

29 липня 2020, 22:59 comments2185
Поділіться публікацією:

Контррозвідники Служби безпеки задокументували групу осіб на створення механізму незаконної видачі, у тому числі бойовиків так званої "ДНР", соціальних виплат з держбюджету України. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на дані СБУ.

Бойовики на Донбасі отримували соцвиплати з державного бюджету України

За попередніми даними, зловмисники за гроші оформляли жителям тимчасово окупованих територій Донецької області паспорти громадян України та документи на призначення соціальних виплат. Вони переправляли документи через лінію розмежування.

Серед замовників "послуг" оперативники спецслужби встановили представників незаконних збройних формувань терористичної організації "ДНР".

29 липня в Бахмуті Донецької області оперативники спецслужби затримали трьох фігурантів виробництва, які знімали гроші з банкомату, щоб потім передати в ОРДО.

Під час обшуків у помешканнях зловмисників вилучили готівку, банківські картки та документи, які були підставою для одержання грошей в українських банківських установах, у тому числі для бойовиків.

Раніше "Коментарі" писали, що прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Москвамає певний вплив і здатна впливати на терористичні формування в окремих регіонах Донецької і Луганської областей, які знаходяться під окупацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини