Блогерша показала результат після того, як не мила голову 100 днів

Дівчина провела експеримент, щоб перевірити, скільки днів її волосся залишаться чистими без миття і не мила голову протягом 100 днів

Користувачка соцмережі Емма Скай, на аккаунт якої підписані 29 тисяч осіб, показала результат дивовижного експерименту. На ролик, що з'явився в її TikTok-акаунті, звернули увагу в The Sun. Блогерша регулярно публікувала відео, в яких демонструвала стан зачіски, і в останньому пості порівняла стан волосся на перший і 100-й день без миття.

Емма регулярно публікувала відео в свого облікового запису на TikTok, показуючи як виглядає її немите волосся. І що саме божевільне в цьому?! Її волосся навіть не виглядає жирним. Насправді, це дійсно красиво, а її кучері залишилися бездоганними. Вона показала, як виглядало її волосся в перший день, а потім в день 100, і немає навіть такої великої різниці. Її чудові кучері залишилися недоторканими, а волосся зовсім не виглядає жирним або розпатланим.

Як раніше інформували, блогерша поділилася секретом, як ідеально відчистити замшеве взуття . Мешканка Австралії показала в соцмережах легкий спосіб очистити замшеве взуття в домашніх умовах і здивувала передплатників. Відповідний матеріал з'явився на її сторінці в Instagram.

Як чистити замшеве взуття:

- Змішайте білий оцет і засіб для посуду, використовуйте серветку з мікрофібри, щоб злегка протерти бруд і потертості.

- Використовуйте фен на низькому рівні і спостерігайте, як відбувається диво!

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що блогерша розкрила секрет ідеального тіла в соцмережах. На розміщених в мережі кадрах Чесс Кінг поділилася своїми знімками в спортивному топі і лосинах пастельного кольору. Дівчина показала, як її фігура змінюється за допомогою правильно підібраною пози і положення тіла.