Головна Новини Суспільство події Бійцям тероборони дозволили використовувати ракети та вогнемети
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійцям тероборони дозволили використовувати ракети та вогнемети

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення, згідно з яким бійці тероборони отримають гранатомети, міни та інше озброєння

7 квітня 2022, 05:25
Поділіться публікацією:

Російська Федерація продовжує повномасштабне вторгнення на українські території, і на захист нашої країни стали не лише військовослужбовці, а й добровольці із територіальної оборони. І нещодавно Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, згідно з якою бійцям видадуть більше зброї для захисту від російських окупантів.

Бійцям тероборони дозволили використовувати ракети та вогнемети

Тероборона отримає ракети та іншу зброю (фото з відкритих джерел)

Якщо раніше члени формувань територіальної оборони мали право застосовувати лише особисту мисливську зброю, то тепер список дозволених озброєнь для українських бійців розширили. Відповідно до постанови, їм дозволено використовувати артилерійське озброєння та ракетні системи (комплекси), керовані (некеровані) ракети та їх складові, а також комплекси (установки) для їх запуску та складові до них.

У списку також є засоби управління зброєю (вогнем), системи дистанційного керування ракетами, обладнання для транспортування та обслуговування ракет, гранатомети, вогнемети, міни та гранати.

Нагадаємо, що бійці 110 бригади територіальної оборони ЗСУ у Запорізькій області захопили ворожу техніку, яку ті втопили у річці. У мережі з'явилося відео, на якому знято трофей наших воїнів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Київській області територіальна оборона знищила п'ять одиниць ворожої техніки та особовий склад російських окупантів. Міністерство оборони України опублікувало фотографії знищеної бійцями техніки російських окупантів.

Читайте також, що в Сумській області бійці територіальної оборони зупинили кілька важких бойових одиниць російських окупантів. В мережі показали відео з місця події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини