Головна Новини Суспільство події Біля Дніпра чоловік зловив гігантського товстолобика (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Дніпра чоловік зловив гігантського товстолобика (ФОТО)

Риба заважила 37 кілограмів

17 листопада 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

В Дніпровській області,  в населеному пункті Верхівцеве у  водоймі місцевий любитель риболовлі витягнув  величезного товстолобика, який мав вагу 37 кг. Аби його втягнути на сушу з води дніпровцеві потрібно було пів години часу. Про це повідомляє Інформатор.

 Біля Дніпра чоловік зловив гігантського товстолобика (ФОТО)

Під Дніпром рибалка зловив величезного товстолобика (фото: dp.informator.ua)

Щасливий Володимир Макаренко признався, що довгенько заманював рибу малою наживкою. На цю хитрість вдалось впіймати щуку. Потім досвідчений риболов взяв іншу, більшу приманку  і йому так поталанило.

 Вудка  у рибалки мало не поламалась. Він зробив підсік і почав справжню війну з гігантським водним жителем, який ніяк не хотів здаватись.

Після напруженої 30-хвилинної боротьби  рибалка витягнув свій щасливий трофей. Гігант-товстолобик був витягнутий на берег. Довжина його 1 метр і 5 сантиметрів.

 Щасливий рибалка віддав раніше виловлену щуку своїм знайомим на ставку, а сам поніс додому свій величезний гігантський трофей.

 Біля Дніпра чоловік зловив гігантського товстолобика (ФОТО) - фото 2
 Біля Дніпра чоловік зловив гігантського товстолобика (ФОТО) - фото 3
 Біля Дніпра чоловік зловив гігантського товстолобика (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, яка риба не приносить ніякої користі організму.Лікар-дієтолог Михайло Гінзбург зазначив, що річкова риба містить компоненти, які просто життєво необхідні для роботи всього організму. Але в деяких випадках вона може нашкодити здоров'ю. Річ у тому, що така риба часто вирощується в забруднених річках, де багато продуктів життєдіяльності людей і промислового виробництва. В результаті м'ясо вбирає в себе пестициди, важкі метали та радіонукліди, тому така риба приносить більше шкоди, ніж користі здоров'ю. Зокрема, краще відмовитися від сьомги, лосося і сома, вирощеного в річках південно-східної Азії.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини