Головна Новини Суспільство події Більшість українців вірять президенту - повномасштабна війна з РФ - можлива
commentss НОВИНИ Всі новини

Більшість українців вірять президенту - повномасштабна війна з РФ - можлива

Більшість українців, яких опитали в прямому ефірі, висловили думку, що є ймовірність повномасштабної війни з Росією

11 вересня 2021, 09:17
Поділіться публікацією:

Переважна більшість українців згодні з думкою президента України Володимира Зеленського про ймовірність повномасштабної війни з Російською Федерацією. Як передає видання "Коментарі", про це свідчать результати опитування, яке проводилося під час політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" 10 вересня на ТРК "Україна".

Більшість українців вірять президенту - повномасштабна війна з РФ - можлива

Танки Фото з відкритих джерел

Глядачам, які перебували в студії, і представляли абсолютно всі регіони України, включаючи, як великі міста, так і невеликі селища і села нашої країни, було поставлено на початку програми одне питання: чи є реальна ймовірність повноцінної війни з Росією? Люди голосували в режимі реального часу. Спочатку результати голосування розподілилися таким чином: 57% заявили, що дійсно така загроза існує. 43% заявили, що такої загрози немає.

Після того, як відбулася дискусія і різні спікери, які беруть участь в програмі, висловили свої точки зору на цей рахунок, респондентам в студії знову було поставлено те ж питання. І вже в фіналі ток-шоу виявилося, що майже на 10% збільшилася кількість тих, хто вважає, що повномасштабна війна з Росією може відбутися. 65% підтримали такий варіант відповіді. Ті, хто не згоден з такою думкою виявилися в меншості — 35%.

Відзначимо, що телеведучий Савік Шустер пояснив, що таке питання було опрацьовано редакторами студії, тому що на форумі Ялтинської європейської стратегії глава держави Володимир Зеленський підтвердив, що ймовірність повномасштабної війни України та РФ існує. Як повідомляв портал "Коментарі" президент назвав готовність Росії піти на відкриту війну — найбільшої помилкою країни-агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

11 вересня 2021, 15:33

Те кто верит зеленому говну и считает полномасштабную войну с Россией реальностью это одноклеточные имбецилы!

Иван

11 вересня 2021, 14:13

Война с Россией? Только по инициативе Украины, как на Донбассе. Я вижу, что нашим политикам и олигархам не терпится погреть потные ручонки на смертях украинцев. Мало, МАЛО Донбасса, надо больше смертей, больше трэша! Надо больше налогов на войну с населения содрать. Больше продать гнилого продовольствия, больше взять кредитов, БОЛЬШЕ ужаса и продажи оружия. И тогда этим несчастным людишкам и в голову не придет спросить отчета у правительства от потраченных средствах.

Ігор

11 вересня 2021, 11:36

Перша «ластівка» - шельф о.Зміїний, який відібрала Румунія. Нашим корумпованим у вишиванках було байдуже – вони сперечались за потоки, місця для: кумів, Галицької та Одеської митниць, суддів-колядників, друзів регіоналів, Рошенів-95, … . А на сході агресор, який все життя жив розбійними нападами, все помічав. На Росії розуміли, що за 30 рублів, підроблені «патріоти» і батьків і країну здадуть. Аби їм проїдати її не заважали. Наша «патріотична» влада поводиться у власній країні гірше червоних окупантів та бойовиків «Вагнер»: корупція, розкрадання, брехня. Ще і агресивне поводження з тими, хто робить їм зауваження за корупцію або не голосував – весь розумово-розвинутий світ та східний агресор бачили, як люто поливали брудом та зневажали 73% які не голосували за Порошенка. Гірше поводились тільки у сталінськи часи або у КНДР або «Червоні Кхмери» Пол Пота у Камбоджі (Кампучії) або 1968 у Празі або дерибан Польщі 1939 та подібне.

Степан

11 вересня 2021, 09:08

Долбодятлы!


Новини