Головна Новини Суспільство події Більше, аніж 24 лютого: в Курській області фіксують скупчення військової техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше, аніж 24 лютого: в Курській області фіксують скупчення військової техніки

Росія продовжує перегруповувати війська та накопичувати застарілу техніку

29 березня 2022, 00:28 comments2375
Поділіться публікацією:

РФ  зараз перегруповує  власні  військові підрозділи  та накопичує  застарілу техніку. Зокрема, зараз  на території  Курської  області, що знаходиться поблизу  кордону з Україною,  знаходиться ще більше  техніки, ніж  місяць тому, перед агресієюПро це  сказав спікер, що представляє  міжнародну  розвідувальну спільноту  InformNapalm Михайло Макарук  під час  ефіру на  24 каналі.

Більше, аніж 24 лютого: в Курській області фіксують скупчення військової техніки

Росія не збирається відмовлятися від своїх планів (фото з відкритих джерел)

Як він розповів, зараз  в Курській області зафіксували  велике скупчення бойової  техніки, яка раніше використовувалась і яку  привезли із складів.
 "Якою буде її боєздатність, зазначити важко. Але кількість  бойових машин дуже  велика – це більші обсяги, ніж були станом на 24 лютого",– повідомив  спікер розвідувальної спільноти.
 Він також заявив, що РФ визнає  брак представників  льотного складу  та самих бойових  машин.

"Сьогодні, 28 березня, турецька розвідка повідомила, що 4 літаки СУ-30, які були у підпорядкуванні Вірменії, разом з екіпажем були передані російській стороні. Якщо інформація правдива, то це може говорити про те, що Вірменія вступила у війну проти України. Аналогічна ситуація і в Білорусі", – підсумував  спікер InformNapalm.

За  його словами, агресор відвів  військові сили  на перегрупування. Цю процедуру  виконують, коли там були  втрати, що склали  майже  70% техніки або дивізій.

Український політик Вікторія Сюмар заявила, що Росія робить висновки і точно не відмовляється від своїх планів.

"Зараз Росія накопичує техніку і перегруповує війська. Так, вони роблять висновки і точно не відмовляються від своїх планів. Може комусь не дуже подобаються такі пости, але тверезий аналіз ситуації зараз точно не зайвий. Як українцям, так і Заходу, який ослаблює Росію нашими руками і життями. Нам критично важлива наступальна зброя. Це пункт номер один. Нам потрібні літаки, танки, броньовані машини, ракети і артилерійські системи. Без цього ну дуже важко йти у контрнаступ. Досить мантр про "оборонне озброєння", бо інакше "третя світова". Якщо нам її не дають, її треба купувати. З усіх останніх грошей",- заявила політик.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія підготувала новий план на наступні 60 днів:.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини