Головна Новини Суспільство події Більше половини українців не планують відпочивати цього літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше половини українців не планують відпочивати цього літа

Серед українців, які все ж планують відпустку, зовсім мало тих, хто вирішив відпочивати за кордоном

8 серпня 2020, 13:05
Поділіться публікацією:

Нинішнього літа 66% українців не були у відпустці і не планують відпочивати. Про це свідчать результати опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведеного 5 серпня 2020 року.

Більше половини українців не планують відпочивати цього літа

Згідно з даними опитування, в перші два місяці літа у відпустці були 16% жителів нашої країни, ще 18% планують відпочити до кінця літа. При цьому, серед тих, хто був у відпустці або ще планує в нього піти, 43% залишаються у своєму населеному пункті, стільки ж людей планують поїздку в інший регіон України. А ось відпочивали або ще планують це зробити за кордоном тільки 9% серед тих, хто взагалі вирішив піти у відпустку.

Нагадаємо, в Мережі з'явилися кадри бурхливого святкування закінчення роботи парламенту нардепами, зокрема представниками монобільшості. На кадрах можна побачити, як виконавець Серьога весь в білому співає свій відомий хіт "Чорний бумер", а присутні в залі активно підспівують і танцюють. Серед гостей можна впізнати главу фракції "Слуга народу" Давида Арахамія, який одягнений у вишиванку. У ролику є танці, напої, але ніяких засобів індивідуального захисту і соціальної дистанції, чого вимагає карантин в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини