Головна Новини Суспільство події Безос більше не найбагатша людина світу: хто посів його місце
commentss НОВИНИ Всі новини

Безос більше не найбагатша людина світу: хто посів його місце

За добу статок Безоса скоротилося на 6,76%

31 липня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

Засновник компанії Amazon Джефф Безос позбувся статусу найбільш заможної людини планети. Про це свідчать дані рейтингу Forbes Real-Time, пише УНН.

Безос більше не найбагатша людина світу: хто посів його місце

Джефф Безос - фото з відкритих джерел

За добу статки Безоса скоротилися на 6,76%, або на 13, 9 млрд доларів і тепер вони становлять 192,4 млрд доларів.

Лідером рейтингу найбагатших людей планети став власник групи компаній Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) Бернар Арно. Зараз його статок оцінюється в 192,9 млрд доларів.

Третім же в списку є засновник SpaceX і гендиректор Tesla Ілон Маск зі статком у 179,4 млрд доларів. Він за день зріс на 2,2 млрд доларів.

Відзначається, що стан Безоса зменшився в результаті падіння акцій компанії Amazon. Вчора вони впали в ціні на більш, ніж 7,5% і склали 3,3 тис. доларів за папір.

Нагадаємо, що недавно Джефф Безос здійснив свою давню мрію — полетів в космос на кораблі своєї компанії Blue Oragin, яка спроектувала і підготувала судно до польоту. Разом з ним побували в космосі троє інших туристів. Мільярдер опублікував відео в мережі з середини капсули New Shepard і повідомив про нові польотах. Про деталі і анонсах нових польотів він повідомив під час своєї прес-конференції. На відео можна побачити, як вели себе туристи під час польоту. Адже капсула New Shepard досягла космосу, перетинаючи лінію Кармана. Космічний корабель, на борту якого було чотири людини, піднявся на висоту 107 кілометрів над Землею. На кадрах видно, що всі члени екіпажу, досягнувши невагомості, були неймовірно щасливі і раді. У такому стані вони перебували кілька хвилин, а потім їм знову довелося пристебнути ремені безпеки, адже корабель почав знижуватися для посадки на Землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини