Головна Новини Суспільство події Чоловік випадково виграв в лотерею 200 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік випадково виграв в лотерею 200 тисяч доларів

Чоловік в Австралії отримав безкоштовний лотерейний квиток і виграв 200 тисяч доларів

29 вересня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

В Австралії житель міста Намбукка-Хедс отримав безкоштовний лотерейний квиток і розбагатів на 200 тисяч австралійських доларів (майже 146 тисяч доларів). Про це повідомляється на сайті The Lott.

Чоловік випадково виграв в лотерею 200 тисяч доларів

Лотерея, фото з відкритих джерел

Гравець з Середнього Північного узбережжя виграв приз в розмірі 200 тисяч доларів в розіграші мега-джекпоту Lucky Lotteries. Підтверджуючи свою перемогу сьогодні вранці з офіційною особою The Lott, цей чоловік сказав, що він все ще знаходиться в стані шоку після того, як зробив відкриття.

"Велике спасибі. Це неймовірно. Які чудові новини! Я не можу в це повірити, особливо щоб виграти цей приз з безкоштовним квитком! Я відчуваю себе дуже, дуже щасливим. Такі речі прекрасні, чи не так? Доведеться якось відсвяткувати! Я так довго граю, я купую квитки, але ніколи не очікую, що виграю, так що це такий великий сюрприз!", — ділиться радістю переможець.

Коли його запитали, як він планує насолодитися своєю несподіваною удачею, він сказав, що поділиться нею зі своїми дітьми.

Гравець з Нового Південного Уельсу, який побажав залишитися невідомим, купив свій виграшний квиток з двома послідовними номерами в агентстві новин Nambucca Head. Власник агентства новин Nambucca Heads Теа Кімбер сказала, що ця перемога стала особливою віхою для видання.

"Це самий виграшний проект, який ми продали з моменту володіння новинним агентством. Ми всі дуже схвильовані, і наші співробітники були такі щасливі, коли клієнт прийшов перевірити свій квиток. Ми сподіваємося, що це початок багатьох великих перемог для наших клієнтів", — сказала вона.

Призовий фонд Lucky Lotteries Mega Jackpot тепер становить 3,64 мільйона доларів в розіграші тисячі п'ятсот сорок шість, а приз Lucky Lotteries Super Jackpot тепер становить 2,84 мільйона доларів в розіграші 10493.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що у переможниці викрали лотерейний квиток 500 тисяч євро .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини