Головна Новини Суспільство події Без дощів і гроз: коли до України повернеться тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Без дощів і гроз: коли до України повернеться тепло

Справжнє літнє тепло з температурою до +27 °С увірветься в нашу країну вже з наступного тижня

20 травня 2021, 20:37
Поділіться публікацією:

Більшість українців із нетерпінням чекали настання теплої пори року. Однак після кількох днів під ласкавим, майже літнім сонцем будь-які плани перекреслили затяжні дощі, місцями навіть грозові. В агентстві УНН повідомляють, коли в Україну повернеться майже літня погода.

Без дощів і гроз: коли до України повернеться тепло

Насолодитися травневим сонцем українці зможуть із наступного тижня. Фото з відкритих джерел

За словами фахівців Укргідрометцентру, ртутні стовпчики вітчизняних термометрів поповзуть вгору вже з початку наступного тижня. Обіцяють, що в більшості областей потеплішає до +27 градусів і навіть більше.

Однак поки розслаблятися ще зарано. П'ятниця, 21 травня, у південних і деяких центральних регіонах, як і раніше, буде мокрою і прохолодною. Особливу увагу опади "приділять" Одещині та Харківщині.

Синоптики прогнозують, що на заході країни денна температура сягатиме +15...+20 °С, проте вночі може знизитися до +3 °С. Східні і південні регіони "прогріються" вдень до 25 градусів тепла. Схожа ситуація буде і на півночі України.

Вихідні, за інформацією гідрометцентру, повинні пройти без істотних опадів. Таку інформацію підтверджує і відома українська синоптикиня Наталка Діденко. Як повідомила фахівець, таку зміну погоди Україні влаштує особливий антициклон під промовистою назвою Vesna.

Втім, якщо на поблажки від природи і майже літню погоду в суботу може розраховувати більшість українців, то в неділю такі "плюшки" дістануться лише південним і східним областям.

Із понеділка, 24 травня, дощі поступово почнуть відступати, а температура повітря — підвищуватися. 24 градусами тепла зможуть похвалитися навіть західні регіони України.

Загалом синоптики прогнозують, що за наступні кілька днів загальний температурний фон підвищиться десь на 2-4 градуси.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, яке літо прогнозують українцям вітчизняні синоптики. Чому фахівці вже назвали його аномальним, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, кому із знаків Зодіаку повинна цього літа усміхнутися удача.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

20 травня 2021, 21:54

Хочешь заняться сексом сегодня вечером? Одинокие и замужние, красивые и не очень - все они хотят секса, без денег и отношений, просто секс. все анонимно и конфиденциально ----- http://gg.gg/kisky


Новини