Головна Новини Суспільство події Берлусконі поскаржився на реакцію колишнього друга Путіна – каже, що зв'язок із ним втрачено
commentss НОВИНИ Всі новини

Берлусконі поскаржився на реакцію колишнього друга Путіна – каже, що зв'язок із ним втрачено

Берлусконі поскаржився, що двічі дзвонив колишньому другові Путіну через війну, але відповіді не було

12 червня 2022, 16:47
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі зізнався, що з початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну він щонайменше двічі намагався додзвонитися до російського президента Володимира Путіна, з яким раніше був у дуже добрих відносинах, проте всі його спроби додзвонитися до господаря Кремля не дали результату. Відповіді не було. Як передати портал "Коментарі", про це пише видання "Il Messaggero".

Берлусконі поскаржився на реакцію колишнього друга Путіна – каже, що зв'язок із ним втрачено

Путін та Берлусконі. Фото: з відкритих джерел

Італійський політик зізнався, що після двох невдалих спроб зв'язатися з Володимиром Путіним він більше не намагався цього зробити. Берлусконі зазначив, що він нічого не чув про Путіна останнім часом, хоч і визнав, що раніше він був для нього добрим другом. З початку повномасштабної війни в Україні він двічі намагався додзвонитися і не отримав жодної чіткої відповіді.

Колишній прем'єр-міністр також зробив невтішний прогноз щодо перспективи завершення російсько-української війни. На його думку, поки що реалізовується не дуже оптимістичний сценарій, тому що, судячи з тих подій, які відбуваються в Україні, стає зрозумілим, що шансів на швидке припинення бойових дій практично немає.

Нагадаємо, раніше Берлусконі був серед тих європейських політиків, які закликали до діалогу із Володимиром Путіним. Берлусконі публічно заявляв, що світ має бути досягнути якнайшвидше і лише за столом переговорів. Також Берлусконі заявляв, що Європа має переконати Київ ухвалити пропозицію Володимира Путіна. Виступав Берлусконі проти поставок Україні озброєння, а також проти накладання санкцій на країну-агресора.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Київ штурмує ЄС: чи виправдана жорсткість Зеленського – чому союз дедалі ближче до розвалу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини