Головна Новини Суспільство події Берінчик переміг у бою росіянина Чанієва (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Берінчик переміг у бою росіянина Чанієва (ВІДЕО)

Денис Берінчик переміг у бою Ісу Чанієва

19 грудня 2021, 01:39
Поділіться публікацією:

Представник українського боксу Денис Берінчик   переміг представника Росії з цього виду спорту  Ісу Чанієва. Цей переможний бій дозволив  нашому земляку зберегти другорядний чемпіонський пояс WBO International. Про це інформує РБК-Україна.

Берінчик переміг у бою росіянина Чанієва  (ВІДЕО)

Денис Берінчик (фото з відкритих джерел)

 Боксер Берінчик відомий своїми непередбачуваними виходами. На цей раз він був ефектним перед початком бою.Приїхав на  місце поєдинку на авто в жовтому одязі  Санти і кидав подарунки.

З самого початку  першого раунду наш боксер  здійснював тиск, вже в другому таймі російський боксер перехватив ініціативу. Темп бою активізувався,  він перетворився  на свого роду  рубку.

Під час третього раунду Берінчик провів  вдалий кінець, влучивши в підборіддя супротивника хорошим боковим. Але російський боксер встояв.

В продовженні п'ятого раунду спортсмени рубали та діставали влучними ударами один одного. Поєдинок відбувався з перемінним успіхом то українця, то російського боксера. Доля бою  вирішувалась суддями  після останнього, 12 раунду. Вони оголосили переможцем нашого Дениса Берінчика з наступними результатами — 116-112, 118-110, 118-111.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ломаченко впевнено переміг Коммі. 12 грудня, відбувся один із найважливіших боксерських поєдинків 2021 року. На ринг на "Медісон-сквер-гарден" (Нью-Йорк) вийшов українець Василь Ломаченко та ганець Річард Коммі. Одностайним рішенням суддів перемогу отримав Ломаченко, забравши титул WBO Inter-Continental. За підсумками 12 раундів рахунок був таким: 117-110, 119-108, 119-108.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини