Головна Новини Суспільство події Балуха виписали з лікарні: як почувається колишній політв'язень
commentss НОВИНИ Всі новини

Балуха виписали з лікарні: як почувається колишній політв'язень

Тепер Володимир Балух буде проходити реабілітацію

22 жовтня 2020, 17:42
Поділіться публікацією:

Колишнього політв'язня Володимира Балуха виписали з лікарні. У медустанові він перебував з початку вересня, після побиття. Про це написала на своїй сторінці в Facebook волонтер Наталя Лютикова.

Балуха виписали з лікарні: як почувається колишній політв'язень

Волонтер написала, що тепер Балух буде проходити реабілітацію. У найближчі місяці він буде багато займатися і проходити лікування, за словами Лютикової, в одній з кращих клінік країни.

Нагадаємо, 19 вересня, Дніпровський районний суд Києва на 2 місяці заарештував підозрюваного у заподіянні тяжких травм Володимиру Балух. У нападі на активіста підозрюють 32-річного жителя Київської області. Чоловік категорично відмовляється визнавати свою провину, також він відмовився від адвоката. Обвинувачений зазначив, що конфлікт з потерпілим "стався на побутовому грунті".

Раніше "Коментарі" писали, що нападнику на колишнього політв'язня Володимира Балуха вручено підозру.

Нагадаємо, 8 вересня, Олег Сенцов повідомив, що невідомі побили колишнього політв'язня Володимира Балуха. Пригода сталася вночі, але його знайшли тільки вранці та доставили в лікарню. За словами Сенцова, спочатку було відомо, що у Балуха зламані рука і ключиця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини