Головна Новини Суспільство події Бахчисарай, Білогірськ і Євпаторію засипало сміттям - Аксьонов особисто виїхавна місце, щоб ознайомитися ситуацією
commentss НОВИНИ Всі новини

Бахчисарай, Білогірськ і Євпаторію засипало сміттям - Аксьонов особисто виїхавна місце, щоб ознайомитися ситуацією

Окупанти заявили про катастрофічну ситуацію зі сміттям в Криму

30 серпня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

У низці міст анексованого українського півострова Крим склалася загрозлива ситуація з прибиранням вулиць і вивезенням сміття. Як інформує видання "Коментарі", про це пише російський "Інтерфакс", цитуючи ватажка окупованого Криму Сергія Аксьонова.

Бахчисарай, Білогірськ і Євпаторію засипало сміттям - Аксьонов особисто виїхавна місце, щоб ознайомитися ситуацією

Сміття Фото: ТАСС

За словами Аксьонова, в Криму дійсно склалася непроста ситуація з прибиранням вулиць. Фактично сміттєві майданчики перетворилися на стихійні звалища. Аксьонов вирішив діяти радикально, звільнивши керівника підприємства "Кримекоресурси". На його місце вже поставлений новий чоловік.

У Аксьонова повідомляють, що після виїзду на місця розташування контейнерних майданчиків в Бахчисараї, Білогірську та Євпаторії стало очевидним, що санітарна ситуація в містах на межі, адже сміття розкидане по вулицях міст, багато бруду і сухих гілок, а самі сміттєві контейнери стоять хаотично, часто загороджуючи проїжджу частину і створюючи аварійну ситуацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупаційні війська в Криму взялися розконсервувати дві старі радянські військові бази, призначені для зберігання ядерної зброї. Під час, коли півострів перебував під контролем офіційного Києва бази були законсервовані. Тепер же Кремль намагається використати всі можливі важелі, щоб перетворити півострів у велику військову базу.

Також читайте на "Коментарях" — Москва дуже засмучена заявою Туреччини по Криму: Дмитро Пєсков зробив екстрену заяву. Російські дипломати будуть працювати з турецькими колегами, щоб ті змінили свою точку зору і відновили довіру з боку Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини