Головна Новини Суспільство події Бабуськи в тренді: люксовий бренд запустив в продаж картату господарську сумку за 2000 доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Бабуськи в тренді: люксовий бренд запустив в продаж картату господарську сумку за 2000 доларів

Покупці не оцінили дизайн нового аксесуара Balenciaga і звернули увагу, що "подібні сумки їх бабусі носили на ринок, коли йшли по продуктам"

13 вересня 2021, 16:55 comments4216
Поділіться публікацією:

Легендарний будинок моди Balenciaga почав продавати картатий шопер, який нагадує господарську сумку-баул, і нарвався на шквал критики в мережі. Відповідні коментарі опублікували користувачі в Twitter.

Бабуськи в тренді: люксовий бренд запустив в продаж картату господарську сумку за 2000 доларів

Сумки, як Balenciaga , фото з відкритих джерел

Так, сумка моделі Barbes з телячої шкіри білого кольору в червоно-синю клітку, на передню частину якої нанесений логотип люксового бренду. Вартість виробу на сайті марки становить 2090 доларів (близько 60 тисяч гривень). В описі товару сказано, що в комплекті до сумки йде два знімних ремінця.

На жаль, покупці не оцінили дизайн нового аксесуара Balenciaga і підкреслили, що "подібні сумки бабусі носили на ринок, коли йшли за продуктами".

"Значить, я повинна сумку, як у Balenciaga і не знала про це, сміюся до сліз", "Треба сказати моєї бабусі, вона була модницею протягом 30 років", "Саме таку сумку моя бабуся бере з собою на ринок або на пляж", "Схоже на сумки, які я купую за долар в супермаркеті", "В Африці з такими сумками ходять за продуктами", "Це мішок, який використовується для упаковки речей відвідувачів, які залишилися в гостях, будь ласка, це має глибоку культурну та сентиментальну цінність для жителів Нігерії, і тому вам доведеться заплатити нігерійському народу за це", "Тут, на Філіппінах, ми називаємо його "Сако-мішок". Лопну від сміху", — написали користувачі з різних країн в соцмережі.

Бабуськи в тренді: люксовий бренд запустив в продаж картату господарську сумку за 2000 доларів - фото 2

У 1990-ті роки в Україні подібні сумки були особливо популярні серед "базарників", які закуповували товари оптом за низькими цінами переважно за кордоном, а потім продавали дорожче в роздріб. Описані шопери виготовляють з полімерного матеріалу.

Бабуськи в тренді: люксовий бренд запустив в продаж картату господарську сумку за 2000 доларів - фото 3

Портал "Коментарі" повідомляв хто з голлівудських зірок розмовляє українською мовою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини